kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Nadolazeće WoW TCG edicije

Autor: Exxar

wow_tcg_icecrown_250.jpgU Cryptozoic Entertainmentu vrlo su marljivi otkako su preuzeli World of Warcraft TCG od Upper Decka. Tako će uskoro svjetlo dana ugledati dvije nove edicije: Icecrown koji bi trebao izaći krajem ovog mjeseca, te Worldbreaker zasad planiran za studeni.

Icecrown završava Wrath of the Lich King blok a sadrži 220 novih karata. Među njima se nalazi i Lich King osobno, a tu su i tri nove loot karte koje se mogu iskoristiti za dobivanje bonus powera u MMO-u: Paint Bomb, Ethereal Portal i Wooly Rhino.

Worldbreaker započinje novi blok i prati promjene koje će u MMO biti uvedene novom Cataclysm ekspanzijom. Edicija će sadržavati goblinške i worgenške heroje te nove kombinacije rasa i klasa. Nazivi tri uključena loot carda još nisu objavljeni, a u ediciji će biti sve skupa 270 karata.

Comments   

 
0 #6 Trucos Gta V 2014-11-04 00:49
Esttos trucos que daas me son extremadamente validos.
Claramente a favs. Gracias.

Comprueba y puedes visita mi webpage:: Trucos Gta V: http://tomasabxeugtm.edublogs.org/2014/09/01/tendencias-en-los-video-games-reflejo-de-la-colectividad-del-juegos-de-consola/
Quote
 
 
0 #5 trucos juegos 2014-11-04 00:49
 Bien expresado, aunque hay algunas opiniones
en las que no me siento en consonancia.

Chekea y visita mi website; trucos juegos gratis farm town: http://tomasabxeugtm.edublogs.org/2014/09/12/el-progreso-en-el-entorno-del-juego-los-videos/
Quote
 
 
0 #4 videojuegos de los 8 2014-11-04 00:48
No me parece correchto lo que has puesto. Creo que de hecfho no
te has documentado correctamente. ¿Ciertamente crees todo esto?


Mira llo siguiente y puedes visita mi web blogOo videojuegos
de los 80: http://anderugarte.buzznet.com/user/journal/
Quote
 
 
0 #3 trmpas para juegos 2014-11-04 00:48
¿Donde podria dar con mas referencia referente a el topico?

Me ha apasionado mucho.

Revisa y ademas navega por mi website; trmpas para juegos android: http://tomasabxeugtm.edublogs.org/2014/09/08/juegos-de-consolas-el-bien-y-el-mal/
Quote
 
 
0 #2 claves juegos steam 2014-11-04 00:47
Toda la asesoramiento se halla blogueada de manera directa y
directa. El presente portal es de lo excelente que he observado en en gran parte on-line.
Sinceramente Agradecido.

Revisa y puedes visita mi website: claves juegos steam: http://anderugarte.buzznet.com/user/journal/
Quote
 
 
0 #1 juegos gratis para 2014-08-17 00:01
 Excepcional! No he conseguido captar uun website tan ameno como este en la maoria de la online!
Casi Toda la escrito resulta extremadamente ventajoso.


Chekea y puedes navega por mi blog post; juegos gratis para jugar ahora de mario
bros: http://www.hood.es/members/francmndez/activity/38066/
Quote
 

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona