kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Ukida se Vampire: The Eternal Struggle TCG

Autor: Exxar

vtes_back.gifIz White Wolfa dolazi tužna vijest: ukida se Vampire: The Eternal Struggle, jedan od najstarijih TCG-ova na tržištu. Kao razlog ukidanja White Wolf navode "nemogućnost da nastave podržavati V:TES zajednicu na odgovarajući način" te neuspjeh u pregovorima oko prodaje licence.

Vampire: The Eternal Struggle 1994. stvorio je Richard Garfield te je tobila druga njegova igra te vrste, nakon godinu dana ranije izdanog Magic: The Gatheringa. Igra je bila smještena u setting Vampire: The Masquerade pen and paper RPG-a, a originalno je bila nazvana Jyhad po vječnom sukobu između vampira u tom settingu. Godinu dana nakon izdavanja preimenovana je u Vampire: The Eternal Struggle. Garfield je u svojim intervjuima više puta izjavio kako je dizajn igre temeljio na iskustvima koja je stekao prilikom stvaranja Magic: The Gatheringa te daje u V:TES-u ostvario puno elegantniju, funkcionalniju i zabavniju mehaniku.

Iz White Wolfa također dolazi obavijest da će se usprkos prestanku rada na igri V:TES turniri održavati i iduće godine, no teško da će to utješiti ikoga. Nadamo se da Vampire: The Eternal Struggle pada u torpor, a ne u konačnu smrt.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona