kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Nova Pathfinder izdanja

Autor: Exxar

pathfinder_logo_475.jpg
U proteklih mjesec dana izdano je pet novih izdanja za Paizov Pathfinder RPG: Pathfinder Adventure Path 34: Blood for Blood: Kingmaker (4 of 6), Pathfinder Module: From Shore to Sea, Pathfinder Companion: Sargava the Lost Colony, Pathfinder Gamemastery Guide i Pathfinder Chronicles: Heart of the Jungle.

pathfinder_adventure_path_kingmaker_4_of_6_150.jpg Pathfinder Adventure Path je Paizov softcover mjesečnik koji sadrži detaljne Adventure Path scenarije, šačicu čudovišta I nekoliko pomoćnih članaka koji GMovima omogućavaju da prošire svoju kampanju. Blood for Blood: Kingmaker (4 of 6)  tako sadrži Blood for Blood avanturu za likove 10. levela, informacije o okrutnom društvu i praznovjerju boggarda (Golarionovih zlokobnih ljudi-žaba), detalje o najpoznatijim skrivenim blazima i izgubljenim relikvijama Stolen Landsa, pet novih monstera itd. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

pathfinder_module_from_shore_to_sea_150.jpg Pathfinder Module: From Shore to Sea je avantura za likove 6. levela smještena na obalu oko tajnovitog Hellmouth zaljeva u zlom imperiju Cheliax. U njoj će se igrači susresti sa seljacima koji polako padaju pod prokletstvo svojih predaka, pipkaste abominacije iz dubina, opake ljude-ribe, drevnu Azlanti tehnologiju i tajnu koja se proteže kroz milenije do samog Azlantskog imperija. Prodajna cijena je oko 14 američkih dolara.

pathfinder_companion_sargava_150.jpg Pathfinder Companion: Sargava the Lost Colony  je  sourcebook za Pathfinder Chronicles koji opisuje izgubljene kolonije Sargave. Sadrži detaljan pregled Sargave, od informacija o raskidu sa Cheliaxom preko podataka o domorocima do tropskih opasnosti. Detaljno su opisana glavna naselja te mnoge lokacije za avanture. Knjiga sadrži i nove spellove koji olakšavaju život u Sargavi, featove vezane uz borbene stilove lokalnih plemena i nove traitove za prilagođavanje Sargavskih likova (i lokalaca i kolonizatora). Prodajna cijena je oko 11 američkih dolara.

pathfinder_chronicles_heart_of_the_jungle_150.jpg Pathfinder Chronicles: Heart of the Jungle sourcebook je koji nam na 60-ak stranica donosi nove mogućnosti za avanture smještene u džunglama Pathfinder Chronicles settinga. Sadrži nova pravila za opasnosti koje vrebaju u džunglama poput bolesti, otrovnih biljaka, rojeva insekata, živog pijeska itd., devet novih gradova (od kolonijalnog trgovačkog Bloodcovea do kiklopske tvrđave Jaha) sa kartama i statistikama, informacije o mnogim kulturama Mwagi Expansea (ljudskim i čudovišnim), više od tucet karata gradova i džungli, nove monstere itd. Prodajna cijena je oko 20 američkih dolara.

pathfinder_gamemastery_guide_150.jpg I na kraju, konačno nam stiže Pathfinder Gamemastery Guide, dugo očekivani pandan DMG-u za Pathfinder. Na svojih 320 bogato stranica donosi nam savjete za bolju pripremu i vođenje igre (pogodne i za početnike i za veterane), korak po korak upućuje čitatelje u stvaranje svjetova, gradova, kozmologija, feudalnih sistema i alternativnih dimenzija. Opisuje tipove problematičnih igrača i savjete kako se nositi s njima te nova pravila za različite podsisteme (npr. scene potjera, proricanje, kockanje). Tu su i neizbježne tablice za pomoć pri stvaranju svega od NPC-ova i blaga do encountera na bilo kojem terenu. Obrađuje i teme poput smrti PC likova, problematičnih pravila, premoćnih družina, solo kampanja itd. Naravno, ovo je samo mali dio njegovog sadržaja. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona