kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

World of Warcraft TCG novosti

Autor: Exxar

wow_tcg_250.jpgDolaze nam dvije novosti za World of Warcraft Trading Card Game. Prva je najava Archives kolekcije najboljih karata iz prve tri godine igre, a druga je izlazak World of Warcraft Class Starter Deckova, deckova organiziranih po specifičnim klasama iz igre. Oboje izdaje Cryptozoic Entertainment, a prodavati će se isključivo u trgovinama.

Da vas podsjetimo, Blizzard je ranije ove godine prekinuo suradnju sa Upper Deckom koji je do tada izdavao WoW TCG i WoW igru minijaturama, te je licencu za WoW TCG dao novoosnovanom Cryptozoicu. Njega sačinjavaju bivši Blizzardovi zaposlenici koji su bili zaduženi za odnos sa Upper Deckom u vezi WoW TCG-a, stoga je (potvrđeno i Cryptozoicovim djelima od tada) igra u vrlo dobrim rukama. No, nazad na temu.
   
wow_tcg_archives_475.jpg

Archives
izlazi u rujnu. Svaki paket od 10 karata koštati će oko 6 američkih dolara a sadržavati će 9 foilanih karata izabranih od 190 najjačih karata iz prve tri godine igre i bonus crafting karte. 1 od 11 paketa sadržavati će  jednu od dvanaest najboljih Loot karata iz prošlih setova, uključujući Spectral Tiger, X-51 Nether Rocket, Red Bearon i Saltwater Snapjaw. Ove je prilika za nove igrače da sakupe najbolje karte iz setova koje su propustili, a za stare igrače da nabave prve ikad foilane karte za WoW TCG.
 
World of Warcraft Class Starter Decks izlaze 23. srpnja i sadržavati će karte iz novijih i starijih deckova. Ove karte formiranju novi "Core" format, kompaktan format pogodan za nove igrače. Svaki deck biti će moguće igrati odmah iz kutije što ih čini posebno privlačnima novim igračima, a cijena će mu biti oko 11 dolara u Americi i oko 11 eura u Europi.

Sve skupa biti će 18 deckova, svaki posvećen specifičnoj klasi i frakciji, a na pakiranju će biti označeno točno koja kombinacija karata je unutra. Igrači upoznati sa WoW MMO-om koji se po prvi put susreću sa WoW TCG-om će biti u mogućnosti odabrati paket koji simulira njihovog online lika. Igrači će također biti u mogućnosti dobiti najbolje Loot karte iz prve tri godine koje će nasumično biti ubačene u neke Class Starter Deckove.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona