kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Magic 2011 u prodaji

Autor: Exxar

mtg_m11_familyshot_475.jpg
Wizards of The Coast u prodaju su pustili novu core ediciju za najpopularniji svjetski trading card game, Magic: The Gathering. Magic 2011 druga je core edicija izdana po novoj shemi započetoj sa pomalo kontroverznom prošlogodišnjom Magic 2010 edicijom, a sadrži 249 različitih karata.

mtg_m11_expsym_150.jpgKao i Magic 2010, Magic 2011 sadrži i potpuno nove i reprintove starih karata, iako je udio novih nešto manji nego u Magic 2010. Za one koji duže vrijeme izbivaju iz Magic krugova, sa Magic 2010 core edicije počele su izlaziti jednom godišnje i sadržavati nove karte, a same karte su sa crnim umjesto bijelim rubovima. Magic 2010 također je uveo znatne promjene u pravilima igre.

M11 karte mogu se nabaviti u nekoliko oblika; u tradicionalnim boosterima i booster boxovima, intro packovima i fat packovima.

Intro packovi su predkonstruirani deckovi koji dolaze i sa jednim boosterom. Za M11 to su Blades of Victory (bijelo/crni), Power of Prophecy(plavo/bijeli), Reign of Vampirism (crno/zeleni), Breath of Fire (crveno/plavi) i Stampede of Beasts (zeleno/crveni).

Fat pack sadrži osam boostera, Magic 2011 Player's Guide, sažetak pravila za početnike, izvatke iz Test of Metal novele, 40 basic landova i spindown life counter.


mtg_m11_fatpack_475.jpg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona