kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Novi Fantasy Flight Games naslovi

Autor: Exxar

Fantasy Flight Games protekli mjesec su izdali Dead Stars, avanturu za Dark Heresy, Tannhäuser Revised Edition Rulebook, ekspanziju za Talisman The Highland i Secrets of Arkham, deluxe ekspanziju za Call of Cthulhu LCG.

dark_heresy_dead_stars_150.pngDead Stars jest treći i posljednji dio Haarlock's Legacy trilogije avantura za Dark Heresy, pen and paper RPG smješten u mračni univerzum Warhammer 40000. Dead Stars zaključuje epsku priču započetu u Tattered Fates i nastavljenu u Damned Cities, te vodi akolite na planete Mara i Dusk gdje će morati donijeti odluku koja će odrediti budućnost Calixis sektora. Avantura se diči nelinearnošću i uključivanjem posljedica akcija iz prošlih dijelova kampanje, a prodajna cijena je oko 25 američkih dolara.

tannhauser_revised_rulebook_150.pngTannhäuser Revised Edition Rulebook zamjenjuje dosadašnja pravila taktičke igre na ploči Tannhäuser. Igra je smještena u 1949. godinu u alternativnoj povijesti gdje Prvi svjetski rat nikada nije završio, a sile Unije, Reicha i Majke Rusije su nemilosrdnoj u borbi za prevlast. Unija je potpomognuta naprednom tehnologijom deriviranom od vanzemaljske olupine iz Roswella, Reich se okrenuo ka okultnome, a Rusima pomažu inkarnacije slavenskih bogova i Teslini genijalni izumi. Revised Edition Rulebook ne zahtijeva korištenje nikakvih dodatnih materijala izvan okvira već izdanih Tannhäuser naslova, nego jednostavno nadograđuje i poboljšava već postojeća pravila. Prodajna cijena je oko 10 američkih dolara, a primjerak knjige će se nalaziti i uz sva buduća izdanja igre.

talisman_the_highland_150.pngThe Highland je ekspanzija za revidiranu četvrtu ediciju kultne igre na ploči Talisman, izdanu u okrilju FFG-a. Igrači poprimaju kontrolu po jednog od mnoštva različitih likova te se kroz razne čudesne lokacije bore za magične artefakte, od kojih je najmoćniji Crown of Command. The Highland unosi novu planinsku regiju u igru, šest novih likova, preko sto novih karata itd. Prodajna cijena je oko 40 američkih dolara.

call_of_cthulhu_lcg_secrets_of_arkham.pngSecrets of Arkham jest prva deluxe ekspanzija za FFG-ov Call of Cthulhu LCG (Living Card Game, koji se od CCG/TCG formata razlikuje po tome što svaki mjesec paketi koji su ekvivalentni boosterima sadrže iste, a ne randomizirane karte). U igru unosi 100 novih karata, među kojima je i novi story deck od deset karata kojeg se može koristiti umjesto originalnog story decka. Set naglašava pojedine mehanike poput Day/Night ciklusa, a uz karte unikatne pojedinim frakcijama, tu su i nove neutralne karte. Prodajna cijena je oko 25 američkih dolara.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona