uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Knjiga bestija naslovnicaFantasy između bajke i basne tako možemo opisati ovu fantastičnu zbirku priča u kojima nas autor vodi kroz vrijeme i prostor. Zbirka "Knjiga beštija" sadrži osam priča (Eolomant i Rumiko, Tiel i Jarinka, Prokleta kula, Zakon mora, Nekomata, Emma i Kantjil, Mulentov otok), a knjiga je prožeta ilustracijama samog autora.

Silos-Hugh-HoweyUpravo je izašao novi svjetski hit o kojem se mnogo priča u izdanju Znanja. Postapokaliptični roman mladog autora Hugh Howeya "Silos" vas vodi u podzemni svijet gdje je preživio ostatak ljudske rase. Pročitajte kako nas se dojmio roman i zašto biste ga možda trebali pročitati.

Nova Munchkin pravila

Autor: Exxar

munchkin_cover_150.jpgPovodom 18. po redu reprinta Munchkina koji je upravo u tiskanju, Steve Jackson Games napravili su neke manje izmjene u pravilima ove popularne kartaške igre. One će biti uključene u 18. reprintu, a također je najavljen i dodatak Munchkin: Go Up A Level čija je svrha osvježavanje starijih reprinta novim pravilima.

Izmjene u pravilima uglavnom se sastoje od pojašnjenja, no tu su i neke korekcije balansa poput oslabljivanja wizardovog charm spella te neki dodaci za ubrzavanje igre. Dok čekamo izlazak 18. reprinta, nova pravila za većinu Munchkin varijanti već su na netu, a ostala će slijediti uskoro.

Kako vlasnici Munchkina ne bi morali nanovo kupovati nove igre ne bi li na kartama imali izmijenjena pravila, bit će izdan Munchkin: Go Up A Level. Ovaj dodatak sadržavat će sve 132 karte s izmijenjenim pravilima, iz svih postojećih varijanti Munchkina i njihovih ekspanzija. Prodajna cijena bit će oko 12 američkih dolara.

I na kraju, prenosimo vam okvirne, do sad poznate termine puštanja u prodaju novih verzija Munchkina iz 18. reprinta. Tako su Munchkin 2 i 3, Munchkin Bites! te Super Munchkin najavljeni za lipanj, Munchkin Cthulhu 2 i 3 za srpanj, Munchkin Cthulhu, Munchkin 6, Munchkin Fu i Fu 2 te Munchkin Booty 2 za kolovoz, a Munchkin Booty, Star Munchkin, Super Munchkin 2 i The Good, The Bad And The Munchkin za rujan.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona