kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Nova Munchkin pravila

Autor: Exxar

munchkin_cover_150.jpgPovodom 18. po redu reprinta Munchkina koji je upravo u tiskanju, Steve Jackson Games napravili su neke manje izmjene u pravilima ove popularne kartaške igre. One će biti uključene u 18. reprintu, a također je najavljen i dodatak Munchkin: Go Up A Level čija je svrha osvježavanje starijih reprinta novim pravilima.

Izmjene u pravilima uglavnom se sastoje od pojašnjenja, no tu su i neke korekcije balansa poput oslabljivanja wizardovog charm spella te neki dodaci za ubrzavanje igre. Dok čekamo izlazak 18. reprinta, nova pravila za većinu Munchkin varijanti već su na netu, a ostala će slijediti uskoro.

Kako vlasnici Munchkina ne bi morali nanovo kupovati nove igre ne bi li na kartama imali izmijenjena pravila, bit će izdan Munchkin: Go Up A Level. Ovaj dodatak sadržavat će sve 132 karte s izmijenjenim pravilima, iz svih postojećih varijanti Munchkina i njihovih ekspanzija. Prodajna cijena bit će oko 12 američkih dolara.

I na kraju, prenosimo vam okvirne, do sad poznate termine puštanja u prodaju novih verzija Munchkina iz 18. reprinta. Tako su Munchkin 2 i 3, Munchkin Bites! te Super Munchkin najavljeni za lipanj, Munchkin Cthulhu 2 i 3 za srpanj, Munchkin Cthulhu, Munchkin 6, Munchkin Fu i Fu 2 te Munchkin Booty 2 za kolovoz, a Munchkin Booty, Star Munchkin, Super Munchkin 2 i The Good, The Bad And The Munchkin za rujan.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona