kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Najavljen Mutants & Masterminds third edition

Autor: Exxar

greenronin_new.jpgGreen Ronin Publishing sredinom su mjeseca najavili izdavanje treće edicije svojeg nagrađivanog superherojskog pen and paper RPG-a originalno zasnovanog na d20 sustavu. Treća edicija Mutants & Mastermindsa trebala bi svjetlo dana ugledati na jesen, a pored nje je za kolovoz najavljen i DC Adventures RPG koji će koristiti isti sustav.

Green Ronin vjerojatno je najuspješniji izdavač proizašao iz D20 booma nakon izlaska treće edicije D&D-a, a Mutants & Masterminds originalno je bila samo još jedna igra koje je koristila D20 sustav. No igra je ubrzo nadišla svoje korijene te je tri godine kasnije izdana trenutno još uvijek aktualna druga edicija. Treća edicija bit će građena na temeljima koje su postavile prethodne edicije i njihovi dodaci, te povratne informacije korisnika, a bit će započeta Mutants & Masterminds Hero Handbookom.

Kako kažu u Green Roninu, odluku o trećoj ediciji potaknuo je dogovor sklopljen sa DC Comics o izdavanju DC Adventures RPG-a. Igra će dijeliti svoj sustav s trećom edicijom Mutants & Masterminds, a po trenutnim najavama sastojat će se od četiri knjige: DC Adventures Hero's Handbook, Heroes & Villains Volume 1 i 2 te DC Adventures: Universe.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona