kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Steve Jackson Games najave za kolovoz

Autor: Exxar

sjg.gifSteve Jackson Games objavili su svoja nova izdanja za kolovoz koji će uglavnom biti u znaku Munchkina. To su Munchkin Cthulhu 4: Crazed Caverns, +6 Bag O' Munchkin d6, Munchkin Boxes of Holding i Revolution! The Palace.

munchkin_cthulhu_4_150.jpgMunchkin Cthulhu 4: Crazed Caverns treća je po redu ekspanzija za Munchkin Cthulhu. Rađena je po uzoru na Munchkin 6: Demented Dungeons te sadrži 20 dungeon karata i 16 portal karata za putovanje kroz dungeone. Ako niste upoznati s mehanikom dungeon karata uvedenom u Deeper Dungeonsima, radi se o kartama dvostruke veličine koje jednom nakon što budu uvedene u igru pomoću portal karata na specifičan način tj. određenim efektom utječu na sve igrače (npr. svi igrači imaju -3 te se smatraju elfovima). Prodajna cijena bit će oko 11 američkih dolara.

munchkin_d6_100.jpg+6 Bag O' Munchkin d6 je vrećica koja sadrži šest d6 kocaka. Naravno, s obzirom na to da se radi o Munchkin kockama, umjesto jedinice imaju znak glave Munchkina. Prodajna cijena bit će oko 5 američkih dolara.

munchkin_boxes_of_holding_250.jpgMunchkin Boxes of Holding dvije su kutije za spremanje Munchkin karata. Izrađene su od čvrstog kartona, a u svaku stane po 500 Munchkin karata. Jedna kutija je za spremanje door karata, dok je druga za spremanje treasure karata. A uz kutije dolaze i dvije nove Munchkin karte koje se ne mogu nabaviti nigdje drugdje. Prodajna cijena bit će oko 10 američkih dolara.

revolution_the_palace_250.jpgRevolution! The Palace prva je ekspanzija za igru na ploči Revolution. Originalna igra podržavala je do četiri igrača, a ekspanzija omogućuje igru za još dva, dakle ukupno za šest igrača. Pored toga, uvodi novo područje u igru: palaču čija kontrola donosi 55 supporta na kraju igre. U sklopu palače nalazi se i stražarnica, posebno mjesto za influence kockicu čiji vlasnik postaje imun na efekte špijuna i apotekara. Uvedena su i četiri nova lika za čiju lojalnost se može nadmetati - Viceroy, Messenger, Mayor i Constable, svaki sa svojim specifičnim efektima. Prodajna cijena bit će oko 25 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona