kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Space Hulk: Death Angel – The Card Game

Autor: Exxar

space_hulk_death-angel-box_250.pngKrajem prošlog tjedna Fantasy Flight Games najavili su Space Hulk: Death Angel – The Card Game. Kao što je vidljivo iz naslova, radi se o kartaškoj igri iz Space Hulk franšize, smještene u mračan univerzum Warhammera 40000.
   
Death Angel je kooperativna igra za od jednog do šest igrača koji poprimaju uloge svemirskih marinaca iz Blood Angels chaptera u žestokoj borbi protiv tyranidskih genestealera na infestiranom space hulku (olupini prastarog svemirskog broda koja pluta svemirom). Igrači na odabir imaju šest borbenih timova koji se sastoje od po dva marinca, svaki sa svojim specifičnim sposobnostima, a igra se sastoji od niza rundi u kojima se izmjenjuju akcije marinaca i genestealera. Osim karata, uz igru dolaze i kocke koje određuju rezultat borbe. Pored kocaka i karata, veliki utjecaj na tijek igre ima i strategija jer o rasporedu marinaca i njihovim odabranim akcijama ovise šanse za uspjeh. Igrači zajednički gube ako poginu svi marinci, a zajednički pobjeđuju ako barem jedan marinac ostvari cilj misije.

Igra je najavljena za ljeto, a prodajna cijena će biti oko 25 američkih dolara. Dizajnirao ju je Corey Konieczka.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona