kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Pathfinder najave

Autor: Exxar

logo_475

Iz Paizoa dolaze najave o sedam novih Pathfinder naslova za kraj godine.To su Pathfinder Roleplaying Game: Bestiary II, Pathfinder Campaign Setting World Guide: The Inner Sea, Pathfinder Player Companion: Inner Sea Primer, Pathfinder Chronicles: Misfit Monsters Redeemed, Pathfinder Chronicles: Inner Sea Poster Map Folio, Pathfinder Chronicles: Lost Cities of Golarion i Pathfinder Player Companion: Halflings of Golarion.

bestiary_2_100Pathfinder Roleplaying Game: Bestiary II bit će izdan u kolovozu, a u njemu će se nalaziti preko 300 novih monstera od kojih će svaki imati opis na jednoj ili dvije stranice. Prodajna cijena ovog hardcover naslova na 320 stranica bit će oko 40 američkih dolara.

U rujnu izlazi Pathfinder Campaign Setting World Guide: The Inner Sea. Radi se o proširenoj verziji Pathfinder Chronicles Campaign Settinga koji je rasprodan. Sadržavat će sve informacije potrebne za igru u core Pathfinder settingu, a prodajna cijena hardcover izdanja na 320 stranica bit će oko 50 američkih dolara.

pathfinder_chronicles_inner_sea_primer_100.jpgU listopadu će biti izdana dva naslova: Pathfinder Player Companion: Inner Sea Primer i Pathfinder Chronicles: Misfit Monsters Redeemed. Prvi će sadržavati pregled Golariona za one koji žele znati više informacija o settingu, ali ne u toliko detalja ili za toliko novaca kao Pathfinder Campaign Setting World Guide: The Inner Sea. Prodajna cijena softcover izdanja na 64 stranice bit će oko 10 američkih dolara. Potonji će donijeti opise deset najbizarnijih, najblesavijih i najomraženijih monstera ikad izdanih za neki fantasy RPG, a bit će pisan u stilu Classic Monsters Revisited. Prodajna cijena softcover izdanja na 64 stranice bit će oko 20 američkih dolara.

Pathfinder Chronicles: Inner Sea Poster Map Folio bit će izdan u studenom, a sadržavat će ogromnu kartu centralne regije settinga Pathfinder campaign. Prodajna cijena bit će oko 20 američkih dolara.

pathfinder_chronicles_lost_cities_of_golarion_100.jpgGodina će završiti sa dva izdanja u prosincu: Pathfinder Chronicles: Lost Cities of Golarion i Pathfinder Player Companion: Halflings of Golarion. Prvi će donijeti šest detaljno opisanih lokacija za korištenje u avanturama, sa kartama, adventure hookovima, statistikama za likove/monstere i drugim. Prodajna cijena softcover izdanja na 64 stranice bit će oko 20 američkih dolara. Drugi će donijeti detaljan pregled rase halflinga u Golarionu, uključujući njihovu povijest, kulturu i drugo. Prodajna cijena softcover izdanja na 32 stranice bit će oko 10 američkih dolara.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona