kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Manual of Exalted Power: The Alchemicals

Autor: Exxar

exalted_alchemicals.jpgWhite Wolf izdali su još jedan sourcebook za drugu ediciju Exalted RPG-akoji se bavi specifičnom vrstom Exalteda. Manual of Exalted Power: The Alchemicals tako donosi informacije o Alchemical Exaltedima i svijetu izkojeg dolaze.

Alchemicali su kreacija boga Autochtona dizajnirani prije primordijalnog rata u kojem su Solari prokleti da propadnu. Uvidjevši njihovu skoru propast, Autochton je okupio svoje sljedbenike unutar svojeg masivnog tijela te se sa njima sklonio daleko u Elsewhere. Kako bi zaštitio njihovu civilizaciju, konačno je konstruirao svoje Alchemicale koji od tada štite njegove sljedbenike. No Autochton je već dugo vremena u dubokom snu, a zdravlje mu je narušeno te se Alchemicali suočavaju sa sve većim problemima.

Ukratko, Manual of Exalted Power: The Alchemicals sadrži sve informacije potrebne za kreaciju Alchemical likova te upute za njihovo igranje u Creationu odnosno standardnom settingu Exalteda, ili u svijetu Autochtona. Prodajna cijena ovog sourcebooka na dvjestotinjak stranica jest oko 30 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona