kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Freeport: The City of Adventure novosti

Autor: Exxar

freeport_companion_dnd4th_150.jpgExpeditious Retreat Press izdali su po Green Roninovoj licenci Freeport Companion za 4. ediciju D&D-a. Osim toga, Green Ronin najavili su kako rade na Freeport Companionu za Pathfinder RPG iz Paizoa.

Freeport Companion za 4. ediciju D&D-a je sourcebook za Freeport: City of Adventure koji sadrži sve informacije potrebne za uključivanje Freeporta u D&D 4th Edition kampanje. Sadrži novu klasu, Corsaira, insanity system, opremu, monstere, magic iteme i rituale karakteristične za Freeport, statistike za istaknute NPC-ove i avanturu za uvod u setting. Prodajna cijena papirnatog izdanja je oko 30 američkih dolara, dok je PDF verzija desetak dolara jeftinija.

O Freeport Companionu za Pathfinder RPG ne zna se mnogo detalja, iako to nije ni potrebno s obzirom da je svrha ovog naslova jasna - konverzija Freeporta za Pathfinder. Točan datum puštanja u prodaju još nije poznat, no u Green Roninu se nadaju da će to biti na vrijeme za ovogodišnji Gen Con.

Freeport: City of Adventure je Green Roninov campaign setting centriran na obalni grad Freeport, pogodan za ubacivanje u bilo koji drugi fantasy setting. Prožet je akcijom i horrorom, a pored Pirate's Guide to Freeport koji bez ikakvih statistika opisuje setting, izdani su i sourcebookovi za prilagodbu mnogim RPG sistemima.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona