kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Privateer Press novosti

Autor: Exxar

privateer_press_100.pngPrivateer Press najavili su Voltron: Defender of the Universe, ekspanziju za svoj collectible miniatures game Monsterpocalypse te su izdali Forces of Warmachine: Cygnar, army book za stolno-stratešku igru minijaturama Warmachine i Mosh Pit, besplatan dodatak za igru na ploči Grind.

monsterpocalypse_voltron_250.jpgVoltron: Defenders of the Universe prva je ekspanzija za Monsterpocalypse rađena po licenci. Monsterpocalypse je CMG u kojem se igrači međusobno sukobljavaju divovskim čudovištima i pratećim jedinicama usred gradova koji nakon borbe ostaju u ruševinama.
Ekspanzija će sadržavati dovoljno figura za dva igrača od kojih će jedan upravljati Voltronom i silama Galaxy Alliancea a drugi princom Lotorom i njegovim robeastovima Drule Empirea. Voltron: Defenders of the Universe najavljen je za srpanj, a prodajna cijena će biti oko 50 američkih dolara. Na službenoj stranici možete pročitati detaljan popis komponenti koje će sadržavati.

forces_of_warmachine_cygnar_150.jpgForces of Warmachine: Cygnar donosi detaljne infomacije o silama Cygnara u stolno-strateškoj igri Warmachine. Igra je smještena u Iron Kingdoms, svijet magije i steampunka u kojemu vodeću ulogu u ratovima imaju warjackovi, ogromni steampunk golemi kontrolirani magijom. Ovaj army book donosi statistike i pravila za sve trenutno postojeće jedinice nacije Cygnar, detaljan pogled na povijest i strukturu vojske Cygnara, vodič za bojanje Cygnar minijatura i drugo. Forces of Warmachine: Cygnar dostupan je kao softcover po prodajnoj cijeni od oko 35 američkih dolara i kao hardcover za desetak dolara više.

grind_150.pngMosh Pit je potpuno besplatan dodatak za igru na ploči Grind, u kojoj se igrači timovima warjackova nadmeću u igri nalik nogometu. Mosh Pit omogućuje igru u četiri igrača, a sve što trebate napraviti je skinuti pravila i ploču za igranje te ju isprintati. Sve to možete skinuti sa službene stranice, a za više informacija o Grindu pročitajte naših Top 10 board i card game naslova 2009.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona