kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

RuneQuest II

Autor: Exxar

runequest2.jpgMongoose Publishing u prodaju su pustili novu ediciju kultne roleplaying igre Runequest, nazvanu Runequest II iako se zapravo radi o petoj verziji igre (možda zato što su već 2006. izdali moderniziranu verziju originala). Uz core rulebook (čija je prodajna cijena oko 40 američkih dolara) već je izdan i jedan setting book, Lankhmar Unleashed, a uskoro će slijediti i Glorantha the Second Age te Arms & Equipment i Monster Coliseum sourcebookovi.

Nova edicija donosi cjelokupni sadržaj originalne igre, ali značajno revidiran i restrukturiran tamo gdje je bilo potrebno. Sustav kreacije likova je bolje usklađen i sa većim fokusom na pozadinsku priču likova. Iako su stari koncepti zadržani sustav borbe je drastično izmijenjen - borba je pojednostavljena i više ne ovisi o tablicama. Magija je također redefinirana te su četiri sustava za različite vrste magije izmijenjeni u manjoj ili većoj mjeri. Redizajniran je i sustav kultova (od velike važnosti u originalnom settingu, Gloranthi) te je njihov značaj proširen.

Osnovni setting za RuneQuest II je i dalje Glorantha, iako ovaj puta u ranijem vremenskom periodu nego je to bio slučaj u ranijim verzijama (Second Age). Podržani su i drugi settinzi, poput Elric of Melnibone, Lankhmar, Hawkmoon i ostali.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona