kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Living Card Game novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgU prodaju su pušteni novi mjesečni card packovi za Fantasy Flight Gamesove Living Card Gameove.

Wolves of the North je prvi Chapter Pack iz Defenders of the North ciklusa za A Game of Thrones LCG. Ovaj novi ciklus fokusiran je na likove, lokacije i događaje vezane uz Zid koji Westeros brani od najezdi sa sjevera.

Sleep of the Dead je peti Asylum Pack za Call of Cthulhu LCG a predzadnji u Dreamlands ciklusu. Nastavlja započetu priču o istraživanju Dreamlandsa i potrazi za jednim od glavnih likova, Twilom Price, a sadrži i peti dio kratke novele The Lost Dreamers.

Tooth and Claw treći je Battle Pack za Warhammer: Invasion LCG i njegov prvi ciklus jednostavnoga naziva Corruption. Fokus na Skavene je nastavljen, no kao i u prošlom battle packu sve više pažnje pridodaje se i ostalim rasama.

Podsjećamo, LCG se od CCG-a razlikuje po tome što karte umjesto randomizirane u boosterima dolaze fiksirane u mjesečnim packovima, a FFG su se za takav pristup odlučili kako bi svoje igre kartama učinile pristupačnijima. Prodajna cijena Chapter/Asylum/Battle packova je desetak američkih dolara, a svaki od njih sadrži po 40 karata (10 novih karata u jednom primjerku, i 10 u 3 primjerka).

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona