kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Fantasy Flight Games novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgDonosimo vam kratak pregled igara na ploči iz Fantasy Flight Gamesa koje bi trebale izaći tijekom jeseni. Radi se o četiri ekspanzije te dvije potpuno nove igre uvezene iz Njemačke.

The Frostmarch je ekspanzija za kultnu fantasy igru Talisman. Ledena Kraljica pretvara zemlju u smrznutu pustoš, a na putu joj stoje mnogi avanturisti. Ekspanzija donosi četiri nova lika, mnoštvo spellova, questova i ostalih karata, te uvodi princip alternativnih završetaka igre.

The Sea of Blood je ekspanzija za fantasy igru Descent: Journeys Into the Dark temeljenu na scenarijima. Donosi povratak kampanjskog načina igre uvedenog u ekspanziji Road to Legend, te omogućuje igračima plovidbu morima otočja Torue Albes, potragu za zakopanim blagom i morske bitke.

Tribune Expansion je jednostavno ime ekspanzije za Tribune, povijesnu igru s elementima fantasyja smještenu u antički Rim. U borbu za političku nadmoć uvodi Cara i kuću Brutii, donosi nove opcije za stjecanje utjecaja, te nove načine završetka igre.

Operation Daedalus je ekspanzija za taktičku igru Tannhauser smještenu u alternativnu povijest. Prvi svjetski rat nikada nije završio, a sile Reicha su se okrenule okultnome. Donosi dvije nove mape i šest novih scenarija. Prva od njih je Kretski labirint, u kojega sukobljene strane šalju vojnike kako bi zarobili minotaura. Druga je Outpost of Gevaudan koja uvodi mogućnost korištenja snajpera.

Bushido je nova igra upravljanja zemljom u feudalnom Japanu. Igrači poprimaju uloge daimyoa te se natječu u utrci za poziciju šoguna. Cilj je sakupljanje bodova koji mjere čast, što se postiže držanjem provincija, pobjedama u borbi ili održavanjem ceremonija.

Planet Steam se odvija na istoimenoj planeti godine 2415.  Njeno središte sadrži mnoge sirovine, a igrači se bore za kontrolu nad njom kako bi ih se domogli što više. Fokus je na strateškom baratanju resursima jer su njihova ekstrakcija, nabava opreme i osvajanje planete međusobno ovisni, a jedno ne ide bez drugoga. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona