kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Space Hulk

Autor: Exxar
spacehulk-01.jpgPočetkom mjeseca Games Workshop izdali su novu verziju igre na ploči Space Hulk. Radi se o kultnoj taktičkoj turn-based pucačini za dva igrača smještenoj u svijet Warhammera 40,000.

Igra se temelji na scenarijima, a smještena je na space hulkove - ogromnemješavine ostataka svemirskih brodova, asteroida i ostalog svemirskogsmeća. Jedan igrač vodi odred svemirskih marinaca na misiji koja ovisio scenariju, dok drugi vodi lokalnu populaciju genestealera, opakihaliena koji često nastanjuju space hulkove. Marinci su individualnomoćniji od genestealera, no potonji imaju veliku brojčanu nadmoć.Potezi igrača koji kontrolira marince vremenski su ograničeni, što igručini vrlo dinamičnom te je trajanje jedne partije oko pola sata.

Komponentesu vrlo kvalitetne, od minijatura do dijelova ploče za igranje, a samaigra je masivna. Minijature je prije igre potrebno sastaviti, a kao isve Warhammer minijature mogu se i obojati. Starijim igračima bit ćekorisna informacija da se pravila temelje na onima iz originalneverzije, naravno uz određena poboljšanja. Prodajna cijena je oko 100američkih dolara, a količina je, po najavi Games Workshopa, ograničena.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona