kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Novi Call of Cthulhu naslovi

Autor: Exxar

coc_orleans_invictus.jpgIz Chaosiuma dolazi najava za dva nova Call of Cthulhu naslova koja će izaći u kasno ljeto: Secrets of New Orleans i Cthulhu Invictus.

Secrets of New Orleans je setting book za 1920-e godine. Ispod blještavih atrakcija kao što je Mardi Gras nalazi se neobuzdana korupcija i propadanje - idealan inkubator za sile Mythosa. Knjiga donosi detaljan prikaz povijesti New Orleansa, od originalnog francuskog naselja do razvoja u ogromni američki grad, te opis svih djelova grada uključujući i okolne regije. Voodoo igra prominentnu ulogu u New Orleansu, stoga sourcebook donosi pravila za njegovu integraciju u Call of Cthulhu. Tu su i nove profesije za likove, opisi nekolicine tajnih društava, te prikladna avantura.

Cthulhu Invictus je campaign book za Call of Cthulhu smješten u Rimsko carstvo. Rim je ogromni grad u kojem se susreću kulture sa svih krajeva carstva, i sve se može nabaviti za pravu cijenu. Carstvo je opsjednuto protivnicima sa svih strana, a mračne sile jačaju i koruptiraju ga iznutra. Igrači poprimaju uloge rimskih građana koji brane Carstvo od strahota iz Mythosa i mitologije, po cijenu vlastitog razuma. Osim detaljnog opisa Carstva, ovaj dodatak sadrži nove profesije prikladne za setting, kolekciju kultova koji funkcioniraju unutar carstva, više od 40 kreatura iz rimskog folklora i mitologije, itd.

Oba naslova su ilustrirana paperback izdanja. Secrets of New Orleans sadrži 96 strana uz najavljenu prodajnu cijenu od oko 17 američkih dolara, dok Cthulhu Invictus sadrži 168 strana uz cijenu od oko 27 dolara. 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona