kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Warhammer: Invasion LCG

Autor: Exxar

warhammer_invasion.pngFantasy Flight Games najavili su najnoviji izdanak svoje suradnje s Games Workshopom - Living Card Game Warhammer: Invasion smješten u Warhammer Fantasy setting. Podsjećamo, LCG je FFG-ova varijanta tradicionalnih CCG-ova koja se od njih razlikuje po tome što karte dolaze u fiksnim deckovima za razliku od randomiziranih boostera, a novi deckovi izlaze jednom mjesečno.

Warhammer: Invasion kombinira elemente empire buildinga, questinga i naravno ratovanja. Igrači upravljaju stranama Ordera ili Destructiona, a svaki igrač može kontrolirati jednu ili više rasa koje se bore za istu stranu. Za Order su tu Empire, Dwarfs i High Elves, dok se Orcs, Chaos i Dark Elves bore na strani Destructiona. Cilj igre je naravno zavladati zemljom i istrijebiti protivnike, no velike vojske zahtjevaju snažnu ekonomiju pa ćete prije ratovanja morati izgraditi svoje carstvo. Osim toga, svoje trupe možete slati i na opasne questove čije izvršavanje može priskrbiti mnoge bonuse. Naravno, treba balansirati između svih ovih elemenata jer ako se previše orijentirate na ekonomiju i naredite izvršavanje mnogih questova, ostavit ćete svoje granice slabo čuvanima...

Kao i kod ostalih LCG-ova, najbolji način za početak igranja jest kupnja Core Seta koji sadrži dva gotova decka, te brojne countere i tokene. Igra će biti puštena u prodaju najesen, a najavljena cijena Core Seta je oko 40 američkih dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona