kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Mayfair Games novosti

Autor: Exxar

mayfair_games.gifPoznati američki izdavač društvenih igara Mayfair Games u kolovozu će izdati tri nove igre na ploči.

Martian Rails jest SF izdanak linije igara Empire Builder. Radi se o igri izgradnje mreže željezničkih pruga na Marsu, pri čemu igrači poprimaju uloge vlasnika suparničkih korporacija. Odvija se na ploči koja je vrlo detaljna geografska karta Marsa, a nove pruge se ucrtavaju pomoću lako izbrisivih markera. Igra podržava od 2 do 6 igrača, a trajanje partije jest između 2 i 4 sata. Prodajna cijena bit će oko 40 američkih dolara.

Rise of Empires jest igra razvoja civilizacija u kojoj igrači moraju balansirati između proizvodnje različitih sirovina i hrane, ratovanja, održavanja zemlje i razvoja tehnologije. Igra je prilično sofisticirana, te sadrži preko 400 komponenti. Namijenjena je za 2 do 5 igrača, a vrijeme trajanja partije je oko 3 sata. Prodajna cijena bit će oko 55 dolara.

I na kraju, tu je Witch of Salem. Najjednostavnija od tri najavljene igre, partija traje oko sat vremena. Iako iz naslova to nije vidljivo, igra je inspirirana H. P. Lovecraftovim Cthulhu mythosom, a igrači poprimaju uloge istražitelja iz Arkhama u sukobu sa zlokobnim silama onkraj poimanja. Namijenjena je za 2 do 4 igrača, a prodajna cijena bit će oko 50 dolara.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona