kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Mongoose Publishing novosti

Autor: Exxar

mongoose-publishing.jpgIzdavačka kuća Mongoose Publishing ovaj je mjesec izdala osam novih naslova. Od dodatka za Conan rpg, preko dva indie naslova, do licencirane igre temeljene na Traveller sistemu.

Catacombs of  Hyboria jest kolekcija podzemnih encountera za drugu ediciju Conan The Roleplaying Gamea. Prezentirani su tako da ih se može iskoristiti i nakon prvog susreta s njima, no istovremeno su veoma razrađeni. Prodajna cijena jest oko 25 američkih dolara.

Guilds, Factions & Cults jest dodatak pogodan za bilo koji RuneQuest setting. Radi se o kolekciji organizacija različitih veličina i utjecaja, a sadrži i upute za kreaciju novih. Detaljno se osvrće na interakciju između različitih organizacija te na pogodnosti i nedostatke koje donosi članstvo. Prodajna cijena jest oko 25 dolara.

Machines of War jest equipment sourcebook za indie rpg Corporation. Radi se o futurističkoj igri smještenoj u 26. stoljeće kada je svijet podijeljen između pet megakorporacija. Igrači su korporacijski agenti koji izvršavaju prljave poslove za matičnu korporaciju, a blagoslovljeni su širokim spektrom bioloških, kibernetičkih, psioničkih i xenotech augmentacija. Prodajna cijena jest oko 30 dolara.

Za igru minijaturama Battlefield Evolution izdani su sourcebookovi Pacific War i Warbirds of World War II. Oba donose materijale vezane uz Drugi svjetski rat; prvi se bavi pacifičkim teatrom nakon invazije na Pearl Harbor sve do završetka rata u Hirošimi, dok drugi donosi statistike mnoštva letjelica sa svih strana tijekom cijelog perioda rata. Prodajna cijena Pacific Wara jest oko 25 dolara, dok je cijena Warbirdsa oko 30 dolara.

Hammer's Slammers jest igra koja koristi Mongooseov Traveller sistem, a licencirana ja po kultnom serijalu novela Davida Drakea. Pridružite se najpoznatijoj i najsposobnijoj plaćenićkoj oklopnoj jedinici u  galaksiji! Osim pravila za igru, knjiga sadrži detaljan opis povijesti regimente, njene opreme i taktika te Traveller Vehicle Creation System. Kompatibilna je s ostalim Traveller naslovima, a prodajna cijena jest oko 40 dolara.

Hellhounds jest prvi sourcebook za indie igru Chimaera Universe RPG. Igra se temelji na superherojskim stripovima smještenima u Chimaera univerzum, a Hellhounds jest sourcebook za istoimeni serijal u sklopu univerzuma. Prodajna cijena jest oko 25 dolara.

I na kraju, tu je Railos, dodatak za campaign setting Glorantha. Opisuje istoimenu regiju sjevernog kontinenta Gloranthe koja se nalazi zapadno od poznatog Dragon Passa. Kao i ostali Mongooseovi worldbookovi, vrlo je detaljan i prava poslastica za ljubitelje Gloranthe. Prodajna cijena jest oko 10 dolara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona