kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Nova Warhammer 40k izdanja

Autor: Exxar

warhammer_40_corebook.gifGames Workshop je tijekom zadnjeg mjeseca u prodaju počeo puštati kolekcije modela pogodnih za korištenje u najavljenoj ekspanziji Planetstrike o kojoj smo vas već izvještavali. Dvije od njih su Imperial Defense Network i Spear of Sicarius.

Imperial Defence Network jest bogata kolekcija terenskih modela. Sadrži Citadel Realm of Battle Gameboard - modularni teren bogat detaljima kojeg se može obojati i sastaviti po volji, Skyshield Landing Pad - utvrđeno sletište za letjelice Imperial Guarda i Space Marinesa, pet utvrđenih Imperial Bastiona, 56 sekcija Blast Shield obrambenih zidina i ostalo.

Spear of Sicarius je pak kolekcija minijatura Space Marines s Captainom Sicariusom iz Ultramarinesa na čelu. Pored njega sadrži command i vanguard squadove, 2 dreadnoughta, 4 assault squada od po 10 marinaca, 4 terminator squada od po 5 marinaca, te 9 drop podova.

Obje kolekcije su poprilično skupe, no dosta jeftinije od sveukupne cijene pojedinačnih dijelova koji ih sačinjavaju. No ako vas zanima nešto više prilagođeno našim materijalnim prilikama, a ujedno ste ljubitelj Space Marinesa, mogli bi vas zanimati Forgefather Vulkan He’stan i Kor’sarro Khan. Prvi je Forgefather Salamanders chaptera, zadužen za potragu za 9 artefakata koje je za sobom ostavio Vulkan, utemeljitelj chaptera. Potonji je Master of The Hunt White Scars chaptera, a njegova dužnost je potraga i eliminacija protivnika chaptera koji su slučajnošću sudbine ili nesvetih sila preživjeli sukob sa chapterom. Prodajna cijena ovih detaljnih metalnih minijatura je oko 10 engleskih funti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona