kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Fantasy Flight LCG novosti

Autor: Exxar

fantasy-flight-games.jpgOvih dana u prodaji bi se trebali naći najnoviji chapter/asylum packovi za A Game of Thrones i Call of Cthulhu living card gameove iz Fantasy Flight Games.

City of Secrets prvi je chapter pack u novom ciklusu za A Game of Thrones LCG, King's Landing. Kao što je vidljivo iz naslova, ciklus će se baviti događajima i spletkama u glavnom gradu Westerosa. Na FFG websiteu možete pročitati preview ovog chapter packa, fokusiran na kartu jednog od najpopularnijih likova serijala A Song of Ice and Fire, Tyriona Lannistera.

The Thing From the Shore predzadnji je asylum pack u Summons of the Deep ciklusu za Call of Cthulhu LCG. Sadržaj ovog asylum packa fokusiran je na mehaniku skill checka, a preview možete pročitati na FFG siteu.

Podsjećamo, LCG format (zasad ekskluzivan od FFG) se razlikuje od tradicionalnog CCG odnosno TCG formata u metodi distribucije karata. Umjesto izdavanja novih edicija svakih nekoliko mjeseci koje se sastoje od booster packova s randomiziranim kartama, jednom mjesečno izlazi novi chapter odnosno asylum pack koji sadrži fiksne karte.

Add comment


Security code
Refresh

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona