kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Dragon Age pen and paper novosti

Autor: Exxar

dragon_age_-_origins.jpgNedavno smo vas obavijestili da će Green Ronin izdati pen and paper rpg temeljen na željno isčekivanom računalnom rpg-u Dragon Age. Prije par dana Chris Pramas, vlasnik Green Ronina, dao je intervju Gamebansheeu u kojemu otkriva nekoliko novih detalja o igri.

Pravila igre najavljena su kao jednostavna, jednostavnija od treće ili četvrte edicije D&D-a. Koristit će isključivo šestostrane kocke, a za odluku akcija koristit će se 3d6 s dodatkom odgovarajućih bonusa. Kao i u računalnoj igri alignment neće postojati, a magija će koristiti spell point sistem. Igra će proširiti Dragon Age univerzum u odnosu na dio prezentiran u računalnoj igri, te će očuvati feeling iz računalne verzije.

Početno izdanje bit će boxed set koji će između ostalog sadržavati Player's Guide i GM's Guide. Neobična (za svijet pen and paper igara) odluka je da dotični boxed set sadrži materijale za kreaciju likova do 5. levela, dok će daljnji boxed setovi sadržavati materijale za levele od 6. do 10., od 11. do 15. itd. Cijena boxed setova bit će oko 30 američkih dolara, a osim njih planirani su i individualni dodaci te pdf verzija pravila.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona