kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Warhammer 40,000 Roleplay najave

Autor: Exxar

rogue_trader.jpgIz Fantasy Flight Games dolazi najava Dark Heresy naslova koji će biti izdani ove godine, ali i slijedeće igre iz Warhammer 40,000 Roleplay linije.

The Radical's Handbook sadrži informacije o inkvizitorima frakcije Radikala, koji koriste alate normalno smatrane svetogrdnim - od heretičkih saveznika do demonskih oružja. Sourcebook sadrži nova pravila, karijere i opremu koja će koristiti i GM-ovima i igračima, a trebao bi izaći do polovice ove godine. The Haarlock's Legacy jest trilogija avantura koje slijede trag Rogue Tradera Haarlocka i prijetnje koje ostavlja za sobom. Ovaj epski serijal odredit će sudbinu Calixis sektora, a pojedini dijelovi izlazit će ravnomjerno tijekom godine. I na kraju, tu je Ascension, rulebook za unaprijeđivanje likova na iduću razinu moći - poput Interrogatora ili inkvizicijskih Stormtroopera. Ascension bi trebao izaći krajem godine.

No možda bitnija od ovoga jest najava izlaska Rogue Tradera za Gen Con 2009. Druga od tri igre iz WH40K Roleplay linije, bit će centrirana oko moćnih avanturista autoriziranih da istražuju galaksiju neovisni od centralnog autoriteta Imperija. Igrače Dark Heresyja obradovat će informacija da će Rogue Trader biti u potpunosti kompatibilan sa svojim prethodnikom, uključujući i iscrpnu sekciju o prebacivanju likova iz jedne igre u drugu. Tijekom idućih mjeseci bit će objavljeno više detalja i izvadaka iz igre, a do tada možete posjetiti njenu netom otvorenu službenu stranicu.

Slični članci

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona