godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Harry Potter: Wizards unite - u dolasku

HP wizards unite Sredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.


„Harry Potter: Wizards Unite“ je osmišljen unutar WB Games San Francisa i Niantica kojeg je u besmrtnike lansiralo stvaranje igre Pokémon Go. Samo izdavaštvo potpisuje tvrtka Portkey Games osnovana upravo zbog izdavanja igara povezanih s Čarobnjačkim svijetom J.K.Rowling.

Igra "Harry Potter: Wizard Unite” službeno je najavljena 8. studenog 2018., no tek je 14. potvrđeno da će izaći tijekom 2019. godine.


Od igre, naravno, puno očekujemo jer će nam, između ostalog, omogućiti da putem smartphone-a (Android i iOS) vidimo vlastito okruženje ispunjeno fantastičnim bićima i genijalnim iluzijama. Samo sudjelovanje u borbama, potragama, skupljanjima i prikupljanjima nephodnih sitnica zasigurno će mnogima predstavljati odličan način za bijeg iz svakodnevice i priuštiti osjećaj neograničenog uzbuđenja.

Predbilježbu možete ostavriti na ovome linku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona