Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Harry Potter: Wizards unite - u dolasku

HP wizards unite Sredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.


„Harry Potter: Wizards Unite“ je osmišljen unutar WB Games San Francisa i Niantica kojeg je u besmrtnike lansiralo stvaranje igre Pokémon Go. Samo izdavaštvo potpisuje tvrtka Portkey Games osnovana upravo zbog izdavanja igara povezanih s Čarobnjačkim svijetom J.K.Rowling.

Igra "Harry Potter: Wizard Unite” službeno je najavljena 8. studenog 2018., no tek je 14. potvrđeno da će izaći tijekom 2019. godine.


Od igre, naravno, puno očekujemo jer će nam, između ostalog, omogućiti da putem smartphone-a (Android i iOS) vidimo vlastito okruženje ispunjeno fantastičnim bićima i genijalnim iluzijama. Samo sudjelovanje u borbama, potragama, skupljanjima i prikupljanjima nephodnih sitnica zasigurno će mnogima predstavljati odličan način za bijeg iz svakodnevice i priuštiti osjećaj neograničenog uzbuđenja.

Predbilježbu možete ostavriti na ovome linku.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona