Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Neverwinter open beta od 30.4.

Autor: Exxar

dragon

Ekipa iz Cryptic Studiosa poručila je kako će open beta njihovog nadolazećeg fantasy MMO-a Neverwinter smještenog u Forgotten Realms D&D setting započeti u utorak, 30.4.

Ako ste pak ponosan vlasnik Hero of the North Founder's Packa ili Guardian of Neverwinter Packa, obradovat će vas vijest da automatski upadate i u posljednji closed beta vikend koji će se održati od petka 12.4. do nedjelje 14.4. U njemu će biti omogućeno leveliranje sve do 50. levela te će po prvi puta biti aktiviran sustav profesija: Leadership, Mailsmithing, Platesmithing i Leatherworking.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona