goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Defiance je live!

Autor: Exxar

Jučer su za javnost otvoreni serveri Defiancea, novog third-person shooter MMO-a Trion Worldsa, studija prethodno poznatog po MMORPG-u Rift.

Defiance je smješten u relativno blisku budućnosti nakon apokaliptičnih događaja koji su rezultirali promjenom lica Zemlje te njeno nastanjivanje nekolicinom vanzemaljskih rasa. Igrači poprimaju uloge tzv. Ark Huntera, lovaca na vanzemaljsku tehnologiju (što cilj igre čini prilično jasnim), a sama igra smještena je u okolicu Los Angelesa. Kao i još neke igre na tržištu, Defiance se diči classless sustavom razvoja likova, ogromnim otvorenim svijetom, dinamičkim eventovima koje se prilagođavaju broju prisutnih igrača, obiljem oružja i sustavom za prilagođavanje istog, itd. No za razliku od Defiancea, niti jedna druga igra ne može se pohvaliti kako je uparena s televizijskom serijom s čijom se radnjom isprepliće. Kako će to izgledati, morat ćemo pričekati barem do 15. ovog mjeseca jer će se tek tada prikazati prva epizoda serije.

U međuvremenu, Defiance slijedi sve popularniji buy to play model. Pretplate nema, no obećani su DLC-ovi koji će se dodatno naplaćivati (tu nam se nudi season pass koji po jeftinijoj cijeni obuhvaća određenu količinu dotičnih) i naravno nezaobilazne kozmetičke mikrotransakcije.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona