marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

Defiance je live!

Autor: Exxar

Jučer su za javnost otvoreni serveri Defiancea, novog third-person shooter MMO-a Trion Worldsa, studija prethodno poznatog po MMORPG-u Rift.

Defiance je smješten u relativno blisku budućnosti nakon apokaliptičnih događaja koji su rezultirali promjenom lica Zemlje te njeno nastanjivanje nekolicinom vanzemaljskih rasa. Igrači poprimaju uloge tzv. Ark Huntera, lovaca na vanzemaljsku tehnologiju (što cilj igre čini prilično jasnim), a sama igra smještena je u okolicu Los Angelesa. Kao i još neke igre na tržištu, Defiance se diči classless sustavom razvoja likova, ogromnim otvorenim svijetom, dinamičkim eventovima koje se prilagođavaju broju prisutnih igrača, obiljem oružja i sustavom za prilagođavanje istog, itd. No za razliku od Defiancea, niti jedna druga igra ne može se pohvaliti kako je uparena s televizijskom serijom s čijom se radnjom isprepliće. Kako će to izgledati, morat ćemo pričekati barem do 15. ovog mjeseca jer će se tek tada prikazati prva epizoda serije.

U međuvremenu, Defiance slijedi sve popularniji buy to play model. Pretplate nema, no obećani su DLC-ovi koji će se dodatno naplaćivati (tu nam se nudi season pass koji po jeftinijoj cijeni obuhvaća određenu količinu dotičnih) i naravno nezaobilazne kozmetičke mikrotransakcije.

 

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona