godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Camelot Unchained kickstarter

Autor: Exxar

Nakon nekoliko mjeseci nabrijavanja obožavatelja old-school MMO PvP akcije svojim novim planovima, Mark Jacobs i njegov City State Entertainment objavili su Kickstarter kampanju za Camelot Unchained.

Ako vam ime Mark Jacobs nije poznato, dobra je šansa da niste upoznati niti s Dark Age of Camelotom. U svakom slučaju, dotični MMO izdan sada već davne 2001. često se spominje kao jedan od rijetkih koji je uspio kvalitetno realizirati PvP. Camelot Unchained njegov je spiritualni nasljednik te poput svog prethodnika obećava izvanredan trostrani PvP, odnosno preciznije RvR (realm vs. realm). A za razliku od njega, PVE-a uopće neće biti već će apsolutno sve biti podređeno PvP iskustvu kroz tri osnovne odrednice - RvR, crafting i player housing.

Ovakav pristup nekima će se učiniti suludim te će ukazati kako jedan MMO ovako uskog fokusa nikako ne može doseći veliku popularnost (pogotovo jer zahtijeva pretplatu, skoro izumrli MMO naplatni model), no Jacobsu i ekipi to niti nije cilj. Ciljana publika je vrlo specifična te im je primarni cilj okupiti malu ali vjernu sljedbu. Da ne duljimo, više informacija možete pronaći na službenoj i Kickstarter stranici igre. Cilj kampanje je dva milijuna dolara (ako bude dosegnut Jacobs će osobno uložiti dodatna dva milijuna), a u njenom prvom danu sakupljeno je već preko 600 tisuća. Tko voli, nek izvoli!

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona