godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Probavni trakt Torchlighta 2

Autor: Exxar

pet headcrab action

Runic Games su nakon dugog čekanja napokon otvorili utrobu Torchlighta 2 te je učinili dostupnu svima. GUTS, editor za Torchlight 2 u optjecaju je od ponedjeljka i to naravno potpuno besplatno.

Jedan od glavnih ciljeva dizajna Torchlighta 2 od samog početka bila je podrška modding zajednici te su Runic Games odavno najavili kako će nakon izdavanja same igre dostupnim učiniti i editor za nju. Taj dan je konačno došao iako su ga mnogi ipak očekivali ranije, no kašnjenje je u ovom slučaju možda i dobra stvar. Naime, trenutna verzija GUTSa unaprijeđena je i izglancana inačica alata kojeg su i sami runicovci koristili za izradu igre. Doslovno jedina stvar koju njime nije moguće činiti je izrada modela, tekstura i animacija - njih se ipak mora importirati, a sve ostalo je tu. Naravno, izvršena je integracija sa Steam Workshopom a olakšana je i prilagodba već izdanih modova.

Kako ne bi sve stalo na GUTSu, zajedno s njim izdan je i patch koji u igru uvodi nove netherrealm dungeone, nove monstere, novu opremu i naravno nove petove među kojima su ljama, panda pa i Half-Lifeov headcrab. Tako je, patch a ne DLC... svijet bi bio baš lijepo mjesto kada bi si i ostali developeri uzeli Runic za uzor.

nether006

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona