godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Original Sin kickstarter

Autor: Exxar

Pomalo iz vedra neba, Larian Studios otvorili su Kickstarter kampanju za svoj nadolazeći RPG Divinity: Original Sin.

Original Sin prvi put je javnosti otkriven prije devet mjeseci, a po trenutnim planovima trebao bi biti izdan krajem godine. Većina igre je već dovršena i po svemu što smo do sada znali ekipa iz Lariana namjeravala je prije ili kasnije otvoriti Kickstarter kampanju za neku od svojih igara, no nekako je bilo za očekivati kako će to biti potpuno nova igra s obzirom na to da je Original Sin već u potpunosti financiran njihovim vlastitim kapitalom i ulagačima.

No, kako bilo da bilo, Larianovci su ovaj kickstarter pokrenuli zato da Original Sin učine još boljom igrom. Kako kažu, već imaju dovoljno sredstava da igra bude dobra, no Kickstarteru su se okrenuli kako bi je mogli napraviti najboljom. Prihodi od ove kampanje tako će poslužiti da Larian zaposli dodatnu radnu snagu te da se što više poveća količina zanimljivih stvari za raditi u svijetu igre. To uključuje više mogućih rješenja za svaki quest, značajne posljedice za što više questova ovisne o učinjenim djelima, više questova i zagonetki, više dostupnih područja, više NPC-ova i monstera, itd. A ako se probije početni cilj od 400000 američkih dolara, na tapetu dolazi više customizacije likova, više party membera, više mogućnosti editora, više svačega.

Editor? Da, uz samu igru biti će isporučen isti onaj editor kojega koriste i Larianovci. World building, stvaranje opreme, likova, dijaloga i skriptiranje priče? Pfft, čas posla. Editor će biti integriran sa Steam Workshopom radi lakšeg dijeljenja kreacija ali ćete svoje kreacije moći distribuirati i drugim kanalima. Ovime je Original Sin zaista pozicioniran da bude jedan od najboljih i najdugovječnijih RPG-ova do sada, i nadamo se kako nas ekipa iz Lariana neće razočarati.

screenshot

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona