Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Scrolls open beta krajem travnja

Autor: Exxar

U intervjuu Polygonu, suosnivač Mojanga (Minecraft) Jakob Porser objavio je kako će njegova nadolazeća igra Scrolls ući u open betu krajem travnja.

Beta ove kombinacije CCG-a i turn-base strategije biti će puštena u prodaju jednako kako je to bio Minecraft, dakle inicijalno po dosta jeftinijoj cijeni koja će rasti kako igra bude dovršavana. Porser je također iskoristio ovu priliku da naglasi kako će se držati što dalje moguće od mikrotransakcija te da će se karte u igri kupovati isključivo in-game valutom, a biti će ih moguće i razmjenjivati među igračima. Kako ne bi mislili da je igra striktno PVP, u nju je uključen i AI za singleplayer koji je već praktički dovršen te uredno gazi po Porseru. To se zove predanost vlastitoj kreaciji.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona