godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Kud svi tu i mali... MOBA?

Autor: Exxar

Skoro pa nekoliko trenutaka jedni za drugima, DC/Warner/Turbine i Paradox najavili su MOBA igre (multiplayer online battle arena, npr. Defense of The Ancients ili League of Legends) smještene u svojim franšizama.

Prvo su DC i Warner najavili kako Turbine (poznati po svojim MMO-ima Asheron's Call, Dungeons & Dragons Online i The Lord of The Rings Online) razvija MOBA igru smještenu u DC-ov stripovski univerzum nazvanu Infinite Crisis. Igra bi trebala izaći najesen i naravno biti će free to play, a najavljeno je kako će njena tema biti (oni upoznati s DC-om to već vide iz naslova) kolizija različitih paralelnih svjetova iz DC multiverzuma. U najavi su naglašavali dinamičnu i napetu borbu, no trailer to baš i ne pokazuje:

Praktički istovremeno, iz Paradoxa je došla najava kako njihov novoostnovani interni studio Paradox North (kojeg sačinjavaju bivši zaposlenici DICE-a i Avalanche Studiosa) radi na Magicka MOBA-i imena Magicka: Wizard Wars. Igra predviđa borbe dvaju timova s po četiri člana, a glavni elementi Magicke, kombinacije elemenata koje sačinjavaju spellove te friendly fire, i ovdje imaju centralnu ulogu. Trailer pak prikazuje kako to izgleda u svijetu Magicke kada zima dolazi:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona