Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Kud svi tu i mali... MOBA?

Autor: Exxar

Skoro pa nekoliko trenutaka jedni za drugima, DC/Warner/Turbine i Paradox najavili su MOBA igre (multiplayer online battle arena, npr. Defense of The Ancients ili League of Legends) smještene u svojim franšizama.

Prvo su DC i Warner najavili kako Turbine (poznati po svojim MMO-ima Asheron's Call, Dungeons & Dragons Online i The Lord of The Rings Online) razvija MOBA igru smještenu u DC-ov stripovski univerzum nazvanu Infinite Crisis. Igra bi trebala izaći najesen i naravno biti će free to play, a najavljeno je kako će njena tema biti (oni upoznati s DC-om to već vide iz naslova) kolizija različitih paralelnih svjetova iz DC multiverzuma. U najavi su naglašavali dinamičnu i napetu borbu, no trailer to baš i ne pokazuje:

Praktički istovremeno, iz Paradoxa je došla najava kako njihov novoostnovani interni studio Paradox North (kojeg sačinjavaju bivši zaposlenici DICE-a i Avalanche Studiosa) radi na Magicka MOBA-i imena Magicka: Wizard Wars. Igra predviđa borbe dvaju timova s po četiri člana, a glavni elementi Magicke, kombinacije elemenata koje sačinjavaju spellove te friendly fire, i ovdje imaju centralnu ulogu. Trailer pak prikazuje kako to izgleda u svijetu Magicke kada zima dolazi:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona