godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Novi Borderlands 2 DLC za 2. travnja

Autor: Exxar

psycho

Iz Gearboxa su na upravo proteklom PAX Eastu objavili kako će 2. travnja izdati novi DLC za Borderlands 2 koji će podići level cap i uvesti novu razinu oružja.

Maksimalni level za likove tako će postati 61, što će biti besplatno svim vlasnicima Season Passa no ostale će koštati 4.99 američka dolara. U to je također uključena i nova razina oružja - Pearlescent, već ranije poznata iz prvog Borderlandsa. Na isti dan će također biti omogućena i nova težina igranja, Ultimate Vault Hunter's Mode koja će biti dostupna svima koji su prešli True Vault Hunter Mode i dosegli 50. level. Za razliku od level increasea ova novost biti će svima besplatna.

Osim toga, najavljen je i šesti playable character: Krieg. Baziran je na Psycho banditima i orijentiran ka visoko rizičnom ponašanju - ulijetanju u gomile protivnika, pa će njegovi skill treejevi (Bloodlust, Mania i Hellborn) nagrađivati neprekidnu koljažu i primanje damagea. Kako ipak ne bi bilo toliko lako zaginuti s njim, gearboxovci su mu za action skill dodijelili Blood Axe Rampage koji mu omogućuje healanje za svaki kill. Kada će Krieg biti dostupan, još nije poznato, ali je zato poznato da ćete za njega morati izdvojiti 9.99 američkih dolara čak i ako imate Season Pass.

krieg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona