goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Novi Borderlands 2 DLC za 2. travnja

Autor: Exxar

psycho

Iz Gearboxa su na upravo proteklom PAX Eastu objavili kako će 2. travnja izdati novi DLC za Borderlands 2 koji će podići level cap i uvesti novu razinu oružja.

Maksimalni level za likove tako će postati 61, što će biti besplatno svim vlasnicima Season Passa no ostale će koštati 4.99 američka dolara. U to je također uključena i nova razina oružja - Pearlescent, već ranije poznata iz prvog Borderlandsa. Na isti dan će također biti omogućena i nova težina igranja, Ultimate Vault Hunter's Mode koja će biti dostupna svima koji su prešli True Vault Hunter Mode i dosegli 50. level. Za razliku od level increasea ova novost biti će svima besplatna.

Osim toga, najavljen je i šesti playable character: Krieg. Baziran je na Psycho banditima i orijentiran ka visoko rizičnom ponašanju - ulijetanju u gomile protivnika, pa će njegovi skill treejevi (Bloodlust, Mania i Hellborn) nagrađivati neprekidnu koljažu i primanje damagea. Kako ipak ne bi bilo toliko lako zaginuti s njim, gearboxovci su mu za action skill dodijelili Blood Axe Rampage koji mu omogućuje healanje za svaki kill. Kada će Krieg biti dostupan, još nije poznato, ali je zato poznato da ćete za njega morati izdvojiti 9.99 američkih dolara čak i ako imate Season Pass.

krieg

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona