Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Planetary Annihilation live stream od 22.3.

Autor: Exxar

Uber Entertainment jučer su održali novi live stream o svojem nadolazećem (bar po našem mišljenju :D) megahitu Planetary Annihilation, a od danas je dostupna njegova snimka.

Live stream su održali Jon Mavor i Elijah Emerson, a podijeljen je na dva dijela. U prvome je pokazano trenutno stanje generacije planeta dok se drugi tiče sustava navigacije jedinica po terenu. Cijela stvar traje sat vremena, no ako vam se ne da gledati cijelu stvar, svakako preporučamo dio u kojem prikazuju kratere od udara asteroida.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona