marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

Najavljen Heartstone: Heroes of Warcraft

Autor: Exxar

heartstone

Blizzard je na PAX Eastu upravo najavio Heartstone: Heroes of Warcraft, računalni CCG inspiriran čime drugim nego svojom nedodirljivom zlatnom kokom.

Heartstone je već neko vrijeme u razvoju, a plod je ljubavi ekipe iz Blizzarda prema CCG-ovima. Igra će naravno biti free to play, i jednako tako karte će se osim stjecanjem u igri (što uključuje i craftanje karata, vrlo interesantno) naravno moći kupovati i novcem. Još nije poznato kada će Heartstone biti dostupan, no najavljeno je kako će biti izdane verzije za Windowse, Mac te nešto kasnije iPad. Da ne duljimo previše, pogledajte filmić u kojem Blizzardovci opisuju svoju igru:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona