Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Heartstone: Heroes of Warcraft

Autor: Exxar

heartstone

Blizzard je na PAX Eastu upravo najavio Heartstone: Heroes of Warcraft, računalni CCG inspiriran čime drugim nego svojom nedodirljivom zlatnom kokom.

Heartstone je već neko vrijeme u razvoju, a plod je ljubavi ekipe iz Blizzarda prema CCG-ovima. Igra će naravno biti free to play, i jednako tako karte će se osim stjecanjem u igri (što uključuje i craftanje karata, vrlo interesantno) naravno moći kupovati i novcem. Još nije poznato kada će Heartstone biti dostupan, no najavljeno je kako će biti izdane verzije za Windowse, Mac te nešto kasnije iPad. Da ne duljimo previše, pogledajte filmić u kojem Blizzardovci opisuju svoju igru:

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona