godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

grrmartin 300yearsPomahnitalo krenuh 14. listopada na Martinov blog na kojem je objavio vijest o datumu izlaska novog štiva iz serijala "A Song of Ice and Fire". Povratak u Westeros omogućio nam je već danas, pustivši u prodaju prvu od dvije knjige "Fire and Blood: 300 Years Before A Game of Thrones (A Targaryen History)".

HP wizards uniteSredine doslovno nema kad se spomene Harry Potter. Ako spadate u kategoriju obožavatelja sigurni smo da će Vas zainteresirati vijest, ali i mogućnost predbilježbe na igru koju mnogi u svijetu s nestrpljenjem očekuju.

kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

Nova The Dark Eye igra - Blackguards

Autor: Exxar

header

Njemački razvojni studio i izdavač Daedelic Entertainment najavili su kako će u trećem kvartalu ove godine izdati Blackguards, kombinaciju RPG-a i turn-based strategije smještenu u The Dark Eye setting.

Po najavama iz Daedelica, Blackguards je smještena u dijelu Aventurie (svijet The Dark Eyea) koji dosad nije bio predstavljen u igrama, a igrač poprima ulogu osuđenog ubojice koji putuje sa svojom bandom te će (iznenađenje!) spasiti svijet od mračne prijetnje. Fokus igre je razvoj likova (imat ćemo izbor od čak tri klase) i turn-based borba na taktičkim mapama koja se aktivira jednom kada naiđemo na nešto interesantno na makroskopskoj overland karti u stilu mnogih JRPG-ova(pa i nedavno najavljenog Shroud of the Avatara - kada krene, onda očito krene.

Daedelic je inače dosad već izdao jednu The Dark Eye igru, i to avanturu Chains of Satinav. Ovo im je prvi RPG odnosno TBS, a osim što se zapuštaju u nove žanrovske vode također se nadaju stvoriti i dosta mračniju igru nego na što su navikli. Kao i uvijek, živi bili pa vidjeli.

blackguards 01

blackguards 02

blackguards 03

blackguards-new 01

blackguards-new 02

blackguards-new 03

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona