Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Nova The Dark Eye igra - Blackguards

Autor: Exxar

header

Njemački razvojni studio i izdavač Daedelic Entertainment najavili su kako će u trećem kvartalu ove godine izdati Blackguards, kombinaciju RPG-a i turn-based strategije smještenu u The Dark Eye setting.

Po najavama iz Daedelica, Blackguards je smještena u dijelu Aventurie (svijet The Dark Eyea) koji dosad nije bio predstavljen u igrama, a igrač poprima ulogu osuđenog ubojice koji putuje sa svojom bandom te će (iznenađenje!) spasiti svijet od mračne prijetnje. Fokus igre je razvoj likova (imat ćemo izbor od čak tri klase) i turn-based borba na taktičkim mapama koja se aktivira jednom kada naiđemo na nešto interesantno na makroskopskoj overland karti u stilu mnogih JRPG-ova(pa i nedavno najavljenog Shroud of the Avatara - kada krene, onda očito krene.

Daedelic je inače dosad već izdao jednu The Dark Eye igru, i to avanturu Chains of Satinav. Ovo im je prvi RPG odnosno TBS, a osim što se zapuštaju u nove žanrovske vode također se nadaju stvoriti i dosta mračniju igru nego na što su navikli. Kao i uvijek, živi bili pa vidjeli.

blackguards 01

blackguards 02

blackguards 03

blackguards-new 01

blackguards-new 02

blackguards-new 03

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona