Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Najavljen Might & Magic X

Autor: Exxar

Iz Ubisofta putem trailera dolazi najava Might & Magic X, prve igre u originalnom Might & Magic serijalu u više od deset godina.

Might & Magic X Legacy, kako glasi puno ime igre, dijeli svijet te se nastavlja na događaje iz Might & Magic Heroes VI. Po trenutno dostupnim informacijama čini se da se igra vraća svojim korijenima, pa ćemo tako imati priliku upravljati ekipom od četiri lika iz prvog lica te tamaniti gomile monstera u turn-based borbi. Biti će moguće birati između četiri rase (ljudi, orkovi, elfovi i dwarfovi) te će svakoj rasi biti dostupne tri unikatne klase. Što se priče tiče, trebalo bi se raditi o političkoj intrigi, suparništvu između raznih frakcija i određivanju sudbine dijela svijeta, no koliko god lore Might & Magic serijala bio bogat, svi znamo da nam je glavna poanta ovih igara bila nabrijavanje likova i smicanje svega što hoda.

Hoće li njemački studio Limbic Entertainment isporučiti dostojnog člana jednog od najslavnijih RPG serijala ili će nas dočekati poluproizvod poput posljednjeg nastavka (Might & Magic IX: Writ of Fate), ostaje nam za vidjeti. A dok ne saznamo nešto novo (počevši sa konvencijom Pax East ovog vikenda u Bostonu), na raspolaganju nam je nekolicina screenshotova sa službenog sitea:

ss1

ss2

ss3

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona