Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Might & Magic X

Autor: Exxar

Iz Ubisofta putem trailera dolazi najava Might & Magic X, prve igre u originalnom Might & Magic serijalu u više od deset godina.

Might & Magic X Legacy, kako glasi puno ime igre, dijeli svijet te se nastavlja na događaje iz Might & Magic Heroes VI. Po trenutno dostupnim informacijama čini se da se igra vraća svojim korijenima, pa ćemo tako imati priliku upravljati ekipom od četiri lika iz prvog lica te tamaniti gomile monstera u turn-based borbi. Biti će moguće birati između četiri rase (ljudi, orkovi, elfovi i dwarfovi) te će svakoj rasi biti dostupne tri unikatne klase. Što se priče tiče, trebalo bi se raditi o političkoj intrigi, suparništvu između raznih frakcija i određivanju sudbine dijela svijeta, no koliko god lore Might & Magic serijala bio bogat, svi znamo da nam je glavna poanta ovih igara bila nabrijavanje likova i smicanje svega što hoda.

Hoće li njemački studio Limbic Entertainment isporučiti dostojnog člana jednog od najslavnijih RPG serijala ili će nas dočekati poluproizvod poput posljednjeg nastavka (Might & Magic IX: Writ of Fate), ostaje nam za vidjeti. A dok ne saznamo nešto novo (počevši sa konvencijom Pax East ovog vikenda u Bostonu), na raspolaganju nam je nekolicina screenshotova sa službenog sitea:

ss1

ss2

ss3

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona