Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Of Orcs and Men u prodaji

Autor: Exxar

Danas je u prodaju pušten Of Orcs and Men, akcijski RPG kojeg su zajedničkim snagama razvili Cyanide i Spiders.

Of Orcs and Men stavlja igrača u uloge dvaju likova, ogromnog orka Arkaila i prepredenog goblina Stxa. Arkail je jedan od najstrašnijih orških ratnika te će njegova zadaća u borbi biti štićenje malenog Styxa i razvaljivanje svega na putu, dok će Styx oslabljivati protivnike i koristiti gerilske taktike. A izvan borbe, moći će pristupiti raznim mjestima za koja je Arkail prekrupan te će se šuljati okolo i potiho sređivati stražare. A dok su obojica u borbi, jednog od njih kontrolirati ćete direktno dok ćete drugom zadavati naredbe te će se on slijedeći ih boriti se autonomno. A priča? Ona obično nije važna u ovakvim naslovima, no tu je ipak barem mrvicu drukčija nego inače. Ljudi su prikazani kao bad guys koji vrše genocid nad zelenokožcima, a naš dvojac poslan je na misiju da ubiju nikog drugog nego ljudskog cara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona