Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Of Orcs and Men u prodaji

Autor: Exxar

Danas je u prodaju pušten Of Orcs and Men, akcijski RPG kojeg su zajedničkim snagama razvili Cyanide i Spiders.

Of Orcs and Men stavlja igrača u uloge dvaju likova, ogromnog orka Arkaila i prepredenog goblina Stxa. Arkail je jedan od najstrašnijih orških ratnika te će njegova zadaća u borbi biti štićenje malenog Styxa i razvaljivanje svega na putu, dok će Styx oslabljivati protivnike i koristiti gerilske taktike. A izvan borbe, moći će pristupiti raznim mjestima za koja je Arkail prekrupan te će se šuljati okolo i potiho sređivati stražare. A dok su obojica u borbi, jednog od njih kontrolirati ćete direktno dok ćete drugom zadavati naredbe te će se on slijedeći ih boriti se autonomno. A priča? Ona obično nije važna u ovakvim naslovima, no tu je ipak barem mrvicu drukčija nego inače. Ljudi su prikazani kao bad guys koji vrše genocid nad zelenokožcima, a naš dvojac poslan je na misiju da ubiju nikog drugog nego ljudskog cara.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona