Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Torchlight 2 u prodaji

Autor: Exxar

Runic Games jučer su u prodaju pustili Torchlight 2, dugo očekivani akcijski RPG.

Vjerujemo da o ovoj igri ne moramo puno pisati - ako ste ljubitelj ARPG žanra poput autora ovog teksta, a pogotovo ako vam se ne sviđa smjer kojim je krenuo Diablo, Torchlight 2 je tu da zadovolji sve vaše potrebe. Zaista ima sve - offline singleplayer, LAN (i naravno online) multiplayer, mogućnost razvoja likova u različitim smjerovima uz potpunu kontrolu nad atributima i skillovima, podrška za modove i naravno ono najvažnije - nabrijana akcija uz komadanje hordi neprijatelja. Ona se čak ni ne mora prekidati odlaskom u grad zbog prodaje plijena, jer to za vas čini vjerni ljubimac. Torchlight 2 ne čini nikakvu revoluciju, no sve stavke žanra polira do savršenstva. Definitivno se nalazi na samome vrhu, a tu će dugo i ostati uz sigurnu samoodrživu dugovječnost.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona