Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Torchlight 2 u prodaji

Autor: Exxar

Runic Games jučer su u prodaju pustili Torchlight 2, dugo očekivani akcijski RPG.

Vjerujemo da o ovoj igri ne moramo puno pisati - ako ste ljubitelj ARPG žanra poput autora ovog teksta, a pogotovo ako vam se ne sviđa smjer kojim je krenuo Diablo, Torchlight 2 je tu da zadovolji sve vaše potrebe. Zaista ima sve - offline singleplayer, LAN (i naravno online) multiplayer, mogućnost razvoja likova u različitim smjerovima uz potpunu kontrolu nad atributima i skillovima, podrška za modove i naravno ono najvažnije - nabrijana akcija uz komadanje hordi neprijatelja. Ona se čak ni ne mora prekidati odlaskom u grad zbog prodaje plijena, jer to za vas čini vjerni ljubimac. Torchlight 2 ne čini nikakvu revoluciju, no sve stavke žanra polira do savršenstva. Definitivno se nalazi na samome vrhu, a tu će dugo i ostati uz sigurnu samoodrživu dugovječnost.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona