Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

NCSoft zatvara City of Heroes

Autor: Exxar

crowd

Ovaj petak igrače prvog superherojskog MMO-a City of Heroes iznenadila je vrlo neugodna vijest: izdavač NCSoft otpustio je razvojni tim i objavio kako će ugasiti igru 30.11. ove godine.

Gašenje jednog MMO-a nikad nije ugodna stvar za igrače, no fanovi CoH-a dodatno su šokirani činjenicom da NCSoft igru ne gasi zbog neprofitabilnosti (npr. zarađuje više od od Guild Wars 1) već zbog "promjene fokusa tvrtke zbog kojeg se City of Heroes više ne uklapa u njihovu dugoročnu strategiju". CoH jest vrlo star za jedan MMO (više od 8 godina), no igra nikada nije bila življa te se niti nakon otvaranja na njoj nije radilo koliko danas. Gore od igrača prošli su jedino developeri, koje je u petak na poslu iz vedra neba dočekala obavijest kako je njihov studio ugašen i kako su svi otpušteni.

Počelo je kružiti nekoliko teorija o točnom razlogu gašenja City of Heroes, no iz NCSofta do sada nisu dali nikakvo objašnjenje osim doslovno onoga gore navedenoga. Igrači su počeli organizirati akciju spašavanja, a tračak nade pojavio se u informacijama kako je nakon ove obavijesti nekoliko izdavača pristupilo NCSoftu sa ponudama da od njih preuzmu igru. Nadamo se kako će NCSoft prihvatiti neku od tih ponuda "potaknut" nedavnim gubitkom od 6 milijuna dolara (kojim su isto tako vjerojatno bili potaknuti da nešto ugase, pa su odabrali CoH). No po dosadašnjem iskustvu (Auto Assault, Tabula Rasa), CoH-u se loše piše...

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona