aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

Star Wars: The Old Republic ide Free to Play

Autor: Exxar

sshot_ancient_hypergate

Kao što su mnogi pretpostavljali nakon pomalo grbavih prvih pola godine igre, iz EA i Biowarea su najavili kako će njihov MMO Star Wars: The Old Republic na jesen prijeći na hibridni Free to Play model naplate.

U stilu pionira ovog modela, Turbineovih Dungeons & Dragons Online i The Lord of The Rings Online,  Star Wars: The Old Republic otvorit će svoja vrata svima zainteresiranim besplatno, ali uz određena ograničenja, dok će pretplatnici i dalje imati potpuni pristup igri. Bit će uvedene mikrotransakcije uz valutu Cartel Coins te će besplatni igrači na taj način moći otključati sadržaj koji je inače rezerviran za pretplatnike. Oni će pak svaki mjesec dobivati određenu količinu Cartel Coinsa besplatno. Naravno, u karakteristika koja ovakav model čini uspješnim ili upropašćuje igru su stvari dostupne mikrotransakcijama (pored naravno onih nedostupnih besplatnim igračima ali uključenima u pretplatu). Trenutno nema naznaka u kojem smjeru će mikrotransakcije u TOR-u ići, no iz Biowara su već najavili kako će novi sadržaj za igru prelaskom na ovaj model biti igračima isporučivan češće.

sshot_hk51

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona