kruna ponoci 2D

Drugi nastavak svjetski poznate tetralogije "Prijestolje od stakla" je objavljen u hrvatskom prijevodu. Pod nasovom "Kruna ponoći" Celaena Sardothien nastavlja obavljati svoju dužnost kao kraljev ubojica, ali na svoj način.

got vii  HBO je nakon dugo očekivanja najavio datum premijere i prikazivanja nove sezone serijala pod nazivom Igra prijestolja VII.

uskoci 250

Nakon što se popularna kartaška start-up igra rasprodala u Hrvatskoj i dugo vremena je nije bilo u prodaji od sada ju možete naručiti preko nas.

Njezina maloprodajna cijena je 80,00kn, ali za sve koji se jave na naš mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i naruče sa svojim podacima (ime i prezime, adresa i kontakt telefon) dobit će popust od 20%. Dostava je 20kn.

Nažalost hrvatska verzije igre više ne postoji, a u prodaji je samo engleska i njemačka verzija igre. Pravila su u svakoj igri na sva tri jezika (hr, en, de), a samo karte su na engleskom ili njemačkoj jeziku.

Uskoci i dalje nisu u slobodnoj prodaji stoga ne vjerujemo da ćete ih naći u trgovinama i ovo je jedinstvena prilika da se dokopate svojeg primjerka ove igre.

Više o igri možete pročitati u našoj recenziji: Uskoci - kartaška igra o hrvatskim gusarima

IMG 3048Već smo tradicionalno na 36. Danima znanstvene fantastike uživali u predavanjima, radionicama, kvizovima i filmskim projekcijama uz cosplayere i odličnu organizaciju. No, moramo istaknuti najzabavniji dio SFerakona - naime, po prvi put na zagrebačkoj konvenciji uživali smo u predstavi u pet činova Dr.Horrible koji se odvijao kroz cjelodnevni subotnji program i dobio pozitivnu reakciju većine posjetitelja. Isto tako smo uživali i u predavanjima počasnih gostiju Chrisa Becketta i Nikolasa Lloyda. No, da se vratimo na početak...

sferaI ove godine možete uživati u programima 36.Dane znanstvene fantastike pod popularnim nazivom SFerakon 2014. Tema ovogodišnjeg SFeraKona su "Paralaleni svjetovi i alternativna povijest", a s tom temom vas tradicionalno čekaju radionice, predavanja, cosplayeri te poznati domaći i strani predavači.

Baldur's Gate EE detalji

Autor: Exxar

screen03

Nakon još jednog odbrojavanja na baldursgate.com, Overhaul Games objavili su detalje o Baldur's Gate Enhanced Editionu, najvažniji od kojih je da će igra biti izdana za PC 18. rujna.

Baldur's Gate Enhanced Edition pored PC-a biti će izdan za Mac OS X, iPad i Android. Mac i iPad verzije također će izaći u rujnu, dok za Android datum izlaska još nije najavljen. Glavne novosti koje BGEE donosi biti će svakako modernizirano korisničko sučelje posebno prilagođeno za pojedine platforme, optimizirani cross-platform multiplayer sa matchmaking mogućnostima te sve opcije za izradu likova koje nisu bile prisutne u BG1 ali su bile uvedene u BG2. Tu je naravno i mnoštvo bugfixova i optimizacija za moderne uređaje te obećana kontinuirana podrška, kao i podrška modding zajednici.

screen01

No, ekipa iz Overhaul Gamesa dodala je i ponešto novog sadržaja. Tri nova NPC-a (monk, wild mage i blackguard) mogu vam se pridružiti u party, a svaki od njih sa sobom donosi i vlastitu avanturu. Osim toga, tu je i nova, zasebna avantura nevezana uz glavninu igre, u kojoj možete kreirati čitav party te se kroz 15 rundi boriti za preživljavanje u podzemnoj areni.

Cijena? Prava sitnica. Za PC i Mac verzije iskeširat ćete 20 dolara, a za iPad i Android verzije upola toliko. No, u potonjima će dvoje od novih NPC-ova te nove voice setove i portrete za likove (koji su inače uključeni u PC i Mac verzijama) biti potrebno dodatno platiti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona