Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Baldur's Gate EE detalji

Autor: Exxar

screen03

Nakon još jednog odbrojavanja na baldursgate.com, Overhaul Games objavili su detalje o Baldur's Gate Enhanced Editionu, najvažniji od kojih je da će igra biti izdana za PC 18. rujna.

Baldur's Gate Enhanced Edition pored PC-a biti će izdan za Mac OS X, iPad i Android. Mac i iPad verzije također će izaći u rujnu, dok za Android datum izlaska još nije najavljen. Glavne novosti koje BGEE donosi biti će svakako modernizirano korisničko sučelje posebno prilagođeno za pojedine platforme, optimizirani cross-platform multiplayer sa matchmaking mogućnostima te sve opcije za izradu likova koje nisu bile prisutne u BG1 ali su bile uvedene u BG2. Tu je naravno i mnoštvo bugfixova i optimizacija za moderne uređaje te obećana kontinuirana podrška, kao i podrška modding zajednici.

screen01

No, ekipa iz Overhaul Gamesa dodala je i ponešto novog sadržaja. Tri nova NPC-a (monk, wild mage i blackguard) mogu vam se pridružiti u party, a svaki od njih sa sobom donosi i vlastitu avanturu. Osim toga, tu je i nova, zasebna avantura nevezana uz glavninu igre, u kojoj možete kreirati čitav party te se kroz 15 rundi boriti za preživljavanje u podzemnoj areni.

Cijena? Prava sitnica. Za PC i Mac verzije iskeširat ćete 20 dolara, a za iPad i Android verzije upola toliko. No, u potonjima će dvoje od novih NPC-ova te nove voice setove i portrete za likove (koji su inače uključeni u PC i Mac verzijama) biti potrebno dodatno platiti.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona