Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Endless Space u prodaji

Autor: Exxar

Jučer je u prodaju pušten Endless Space, turn-based 4X strategija nezavisnog francuskog razvojnog studija Amplitude.

Kao i kod većine igara ovog žanra, u Endless Spaceu preuzimate kontrolu nad jednom od dostupnih civilizacija te se kolonizacijom planeta, razvojem tehnologije, ratovanjem i diplomacijom borite protiv suparnika. Igra je naprosto ogromna u svakom pogledu - od tech treeja, preko veličine mapa pa sve do mogućnosti customizacije svemirksih brodova. Sve je iznimno uglancano a grafika je predivna, toliko da je teško povjerovati da se ne radi o proizvodu nekog od najvećih studija.

A da stvar bude još bolja, Amplitude su igru razvijali uz sudjelovanje fanova putem glasanja koje mogućnosti će biti implementirane i kada. Kako stvari stoje, tako će nastaviti i dalje, stoga ako želite pridonijeti nastanku potencijalnih Endless Space ekspanzija ili novih igara ovog studija, posjetite njihovu web stranicu.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona