Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

D&D Online ekspanzija puštena u pogon

Autor: Exxar

Jučer je u pogon puštena Menace of the Underdark, prva ekspanzija za MMORPG Dungeons & Dragons Online.

DDO dugo je vremena jedva preživljavao jer odluka smjestiti igru u Eberron umjesto u puno popularniji Forgotten Realms očito nije bila baš najbolja (među ostalim problemima). Nakon što je ova igra pionirski prešla na hibridni free to play model naplate koji su nakon nje Turbine implementirali u Lord of The Rings Online i nakon toga kopirali mnogi drugi izdavači MMO-ova, situacija joj se dramatično poboljšala. Toliko, naime, da je jučer u pogon puštena prva ekspanzija za ovu 6 godina staru igru.

Menace of the Underdark donekle ispravlja najveći problem ove igre: naime, igrači će putem portala imati priliku posjetiti Forgotten Realmse i tamo se suočiti sa problemima drowške invazije. Mnogima će, doduše, najzanimljivije biti konačno uvođene Druid klase, a tu su i standardne stvari popu podizanja level capa do 25 itd. Osnovna igra i dalje je (donekle) besplatna, dok ćete za Menace of the Underdark morati iskeširati minimalno 30 američkih dolara, pa i više ako želite apsolutno sve što ona donosi ali se ne želite pretplatiti na igru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona