Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

D&D Online ekspanzija puštena u pogon

Autor: Exxar

Jučer je u pogon puštena Menace of the Underdark, prva ekspanzija za MMORPG Dungeons & Dragons Online.

DDO dugo je vremena jedva preživljavao jer odluka smjestiti igru u Eberron umjesto u puno popularniji Forgotten Realms očito nije bila baš najbolja (među ostalim problemima). Nakon što je ova igra pionirski prešla na hibridni free to play model naplate koji su nakon nje Turbine implementirali u Lord of The Rings Online i nakon toga kopirali mnogi drugi izdavači MMO-ova, situacija joj se dramatično poboljšala. Toliko, naime, da je jučer u pogon puštena prva ekspanzija za ovu 6 godina staru igru.

Menace of the Underdark donekle ispravlja najveći problem ove igre: naime, igrači će putem portala imati priliku posjetiti Forgotten Realmse i tamo se suočiti sa problemima drowške invazije. Mnogima će, doduše, najzanimljivije biti konačno uvođene Druid klase, a tu su i standardne stvari popu podizanja level capa do 25 itd. Osnovna igra i dalje je (donekle) besplatna, dok ćete za Menace of the Underdark morati iskeširati minimalno 30 američkih dolara, pa i više ako želite apsolutno sve što ona donosi ali se ne želite pretplatiti na igru.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona