goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

gotManje od tri mjeseca ostala su do početka prikazivanja posljednje sezone Igre prijestolja. Datum izlaska je nedjelja 14. travnja, a epizode će biti premijerno prikazivane uobičajenim tempom od jednog nastavka tjedno, što znači da se izlazak zadnje epizode kompletne serije očekuje 19. svibnja.

Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

Najavljen Nuclear Union

Autor: Exxar

Ruska izdavačka kuća 1C i razvojni studio Best Way za 2013. najavili su Nuclear Union, izometrijski postapokaliptični RPG.

Nuclear Union odvija se negdje na području Sovjetskog Saveza, kada stanovnici nakon 50 godina života pod zemljom izlaze na površinu u svijet devastiran nuklearnim ratom. Naime, u svijetu Nuclear Uniona, kubanska kriza sa početka šezdesetih godina prošlog stoljeća rezultirala je upotrebom nuklearnog oružja sa obje strane te je većina Zemlje uništena.

Najavljeno je kako će svijet igre biti otvoren te će ga biti moguće istraživati proizvoljnim redoslijedom, a osim ljudskih protivnika prijetnju će predstavljati i obilje mutanata i anomalnih područja u stilu Stalkera. Borba će biti u stvarnom vremenu uz mogućnost pauze, a kroz igru će biti moguće regrutirati NPC pratitelje kojima neće biti moguće direktno upravljati, ali će im u borbi biti moguće izdavati općenite naredbe.

Ovu kombinaciju Fallouta i Stalkera r
azvija Best Way, studio poznat po Men of War igri i ekspanzijama, koristeći upravo taj engine. Malo smo skeptični što ovakav RPG razvija jedan RTS studio u RTS engineu, no sve ostalo vezano uz igru zvuči izvrsno i dapače ovakvih igara nikada nije dosta.

screenshot

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona