Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Najavljen Nuclear Union

Autor: Exxar

Ruska izdavačka kuća 1C i razvojni studio Best Way za 2013. najavili su Nuclear Union, izometrijski postapokaliptični RPG.

Nuclear Union odvija se negdje na području Sovjetskog Saveza, kada stanovnici nakon 50 godina života pod zemljom izlaze na površinu u svijet devastiran nuklearnim ratom. Naime, u svijetu Nuclear Uniona, kubanska kriza sa početka šezdesetih godina prošlog stoljeća rezultirala je upotrebom nuklearnog oružja sa obje strane te je većina Zemlje uništena.

Najavljeno je kako će svijet igre biti otvoren te će ga biti moguće istraživati proizvoljnim redoslijedom, a osim ljudskih protivnika prijetnju će predstavljati i obilje mutanata i anomalnih područja u stilu Stalkera. Borba će biti u stvarnom vremenu uz mogućnost pauze, a kroz igru će biti moguće regrutirati NPC pratitelje kojima neće biti moguće direktno upravljati, ali će im u borbi biti moguće izdavati općenite naredbe.

Ovu kombinaciju Fallouta i Stalkera r
azvija Best Way, studio poznat po Men of War igri i ekspanzijama, koristeći upravo taj engine. Malo smo skeptični što ovakav RPG razvija jedan RTS studio u RTS engineu, no sve ostalo vezano uz igru zvuči izvrsno i dapače ovakvih igara nikada nije dosta.

screenshot

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona