Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

Posljednji Secret World beta vikend otvoren za sve

Autor: Exxar

screenshot

Iz Funcoma su objavili kako će posljednji beta vikend (od ovog petka do nedjelje) nadolazećeg MMO-a The Secret World biti otvoren za sve.

Jedini uvijet da pristupite beta vikendu je da se do petka registrirate na službenoj stranici igre. Za razliku od većine ostalih MMO-ova, The Secret World smješten je u sadašnjost, ali sa razlikom (ili možda ne, nikad se ne zna :) ) da su svjetske zavjere i priče o nadnaravnim pojavama i bićima istinite. Kao pripadnik jedne od tri tajne organizacije, vaš lik suočavat će se sa mnoštvom različitih natprirodnih prijetnji.

No neće se sve svoditi na sukobe - još jedna karakteristika koja Secret World razdvaja od konkurencije, osim sustava razvoja likova bez klasa i levela, su questovi koji uključuju veliku količinu istraživanja, kako unutar igre, tako i izvan nje. Naime, pojedine zagonetke najlakše ćete riješiti ako upogonite Google i Wikipediu te tako istražite problematiku. Naravno, ako ste ipak više naklonjeni tradicionalnim MMO aktivnostima, tu su i borbeni questovi, ali i oni koji zahtijevaju šuljanje i izbjegavanje protivnika.

The Secret World u prodaju ulazi 3. srpnja, a ovo je izvrsna prilika da se sami uvjerite je li igra vrijedna vašeg novca.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona