Nastavak koji se čekao deset godina dobio je prvu najavu. U drugom dijelu hita iz 2009.-te očekujte posjet Bijeloj zombielandkući, Božić u zemlji zombija i monster truck.

jumanjiTreći film o Jumanjiju vodi nas kroz pustinju i prašumu. Kao da to nije dovoljno zahtjevno, grupi tinejdžera će u rješavanju igre pomoći ili odmoći njihovi djedovi.

xmenPrije izlaska filma vrijeme je da ukažemo na detalje koje je korisno znati prije nego feniks sleti u kina petog lipnja.

aladinU hrvatska kina danas stiže Aladdin, sljedeći u nizu Disneyevih hitova koji u novome ruhu obrađuje već ispričanu priču. Film će biti dostupan u dvije verzije, u originalu i sa hrvatskom sinkronizacijom.

goodomensNakon Američkih bogova, bliži se izlazak još jedne serije temeljene na romanu engleskog pisca. Djelo optimističnog naziva Good Omens izlazi krajem svibnja

Heroes VI dobiva novi adventure pack

Autor: Exxar

mmh6_pirates_of_the_savage_sea_1

Might & Magic: Heroes VI u srpnju će dobiti novi adventure pack: Pirates of the Savage Sea.

Pirates of the Savage Sea u prodaju će biti pušten 12. srpnja po cijeni od 10 američkih dolara, a igračima će po najavi ponuditi preko 10 sati epskih avantura. Stari znalci serijala obradovati će se dolasku Crag Hacka koji će se ovom prilikom po prvi put pojaviti u Heroesima VI, a adventure pack će između ostalog donijeti i nove artefakte, moćni dynasty weapon itd. A paralelno s njim, biti će izdan i poveći patch sa još dodatnog sadržaja.

mmh6_pirates_of_the_savage_sea_2

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Prijatelji

Korisnička zona