Glass official theatrical posterU kinima se ovih dana vrti Glass, treći film iz prve Shyamalanove trilogije. Neslomljivi Overseer (Bruce Willis) obračunat će se s nadljudski moćnim Beastom (James McAvoy), i starim neprijateljem Glassom (Samuel L. Jackson).

warhammerProizvođači igara Warhammer koristili su strategiju uvođenja novih edicija svakih nekoliko godina. Kao rezultat takve politike, njihove igre su opstale desetljećima. No prije nekoliko godina ukinuta je jedna od dvije najdugovječnije igre Warhammer Fantasy Battles, a nastavljen je razvoj Warhammera 40000.

avengers endgameSaga o Osvetnicima započela je s Iron Manom (2008) a završit će ju Avengers: Endgame (2019). Nakon dvadeset jednog filma u ukupnom trajanju od 38 sati, približava se vrijeme rastanka s nekima od omiljenih junaka.

godzilla2Prošle su već su četiri godine od kada je Ken Watabane, u prethodnom filmu, izgovorio glasovitu rečenicu: "Let them fight". Tada se naslovno čudovište borilo protiv malo poznatog MUTO-a. Ovoga puta će kralj svih čudovišta morati izaći na kraj, ne s jednim, nego s tri čudovišna bića: Rodanom, Mothrom i Kingom Ghidorahom. Kako ta bića izgledaju možete pogledati u novome traileru za film Godzilla: King of the Monsters.

marvels daredevilMali šok je odjeknuo internetom kad je Netflix izjavio kako neće biti 4. sezone "Daredevila". "Marvelov Daredevil se neće vratiti u 4. sezoni na Netflixu" - izjavio je Netflix za CNN. Slijepog odvjetnika iz Hell's Kitchen možda nastavimo gledati negdje drugdje... nadamo se.

TERA počela pružati free trial

Autor: Exxar

Nedavno (za zapadno tržište) izdan fantasy MMORPG TERA otvorio je free trial program te sada igru možete isprobati tijekom tjedan dana besplatnog igranja.

Ako niste sudjelovali u beti ove igre koja je nedavno puštena u optjecaj na zapadnom tržištu, sada je prilika da je isprobate. TERA se za razliku od većine ostalih MMORPG-ova diči akcijskim sustavom borbe gdje su pozicioniranje, timing i refleksi od iznimne važnosti, tako da se ne svodi sve na jednolični point-and-clik po moru ikonica na action barovima. Stoga, ako vam ne smetaju specifični vizualni stil, prisutnost patuljaste rase antropomorfnih životinja i slične stvari proizašle iz azijskih tvornica igara, na stranici En Masse Entertainmenta možete pročitati upute kako se priključiti. Naravo, tu je određena količina ograničenja standardnih za ovakve programe, pa tako nećete moći napredovati iznad 23. levela (od kud li su samo iščupali taj broj?), opcije za komunikaciju sa drugim igračima biti će vam prilično skromne, itd.

Kako bi se izbjegle moguće zabune - En Masse je developer igre za zapadno tržište te također održava servere za američku regiju. Europsku verziju održava Frogster stoga ju je bolje izbjegavati, kao i u većini ostalih slučajeva gdje jedan MMO u Europi održava različita tvrtka od (najčešće) američkog developera.

Goblinov gebis

Galerija

Kliknite na strip za čitanje! Ako želite pogledati starije brojeve posjetite arhivu.

Povezivanje

Primaj obavijesti o novostima na Fantasy Hrvatska putem e-maila!

 
Pratite nas putem RSS-a! Facebook stranica Pratite nas na Twitteru!

Korisnička zona